Tre härliga upplevelser

The Kayak Experience

Välkommen till skärgården. Välkommen till stillheten nära havet. Välkommen till smakerna, äventyret och närvaron till naturen. Följ med oss ut på en upplevelse under tre dagar, två nätter. Åtnjut naturnära boende, privat natur- och kajakguide och lokala skärgårdsdelikatesser under hela upplevelsen.
Välkommen ut till en natur som är lika vacker som karg. Äventyret väntar på dig.

Se filmen

The Wildlife Experience

Välkommen till vår skärgård. Där havets brus fyller tomrummet. Där lokala smakupplevelser, äventyr och närheten till naturen är verklighet. Följ med oss ut på en utmanande och uppfriskande upplevelse under tre dagar och två nätter. Upplev vistelse i naturnära skärgårdstält på en utvald avlägsen ö, havsfiske, privat vildmarkskock och skärgårdsguide. Välkommen ut till vår natur, som är lika vacker som karg. Vi delar gärna med oss av allt det fantastiska som finns här. Kom med oss ut till lugnet.

Se filmen

The Swimrun Experience

Välkommen till vår skärgård. En skärgård anpassad för äventyr. En skärgård som tar för sig lika mycket som den ger. Utmana dig själv, och upplev ett Swimrun i sin rätta miljö. En upptäcksfärd från ovan, på mark, och i vattnet. Pusha gränserna med er privata Simruninstruktör, och ta för er av vad skärgården har ett erbjuda. Välkommen ut till vår natur, vår skärgård, ditt äventyr.

Se filmen