True Nature Sweden - Guidade kajakturer

Johanneshov, Stockholm

Lämna staden bakom dig!

Fly för en dag, bara 45 minuter från Stockholm, med din familj, din partner eller en grupp vänner!

Stockholms skärgård erbjuder dig möjligheten att vara på lugna och avkopplande platser, tack vare detta unika landskap som gör alla dess egenskaper. Skärgården består av cirka 30 000 öar belägna i det lugna Östersjön. Öar var förr platsen för bönder och fiskare skydd och handelsutposter under vikingatiden. Vattnets yta är överhängd av kupoler gjorda av stenar och träd som ofta är obebodda, vilket ger regionen dess unika karaktär.

Långt från staden och långt ifrån allt erbjuder denna naturliga labyrint en oväntad kontrast för dem som kommer för att besöka Stockholm för en långhelg eller några dagar. Följ med på äventyret som skulle ge dig ytterligare ett intryck av Sverige.

Låt oss öluffa tillsammans!


Vi träffas kl 09.00 vid vårt kontor i Hammarbyhöjden och kör tillsammans ut till idylliska Dalarö som är vår startpunkt för kajakturen.

Vi kommer att utforska olika öar med kajak under dagen. Vår kajaktur kommer att beviljas av en mättande måltid på en av de öde öarna. Där tar vi tid att vila, med bara en följeslagare av Östersjöns dyning och de sjungande fåglarna. Mot slutet av eftermiddagen paddlar vi tillbaka till Dalarö; vår utgångspunkt. Vi åker runt på andra öar och får möjlighet att se andra fantastiska saker från denna del av skärgården som förmodligen är en av de trevligaste och vildaste. Det skulle också vara magiskt att se en havsörn kretsa runt öarna och leta efter det perfekta bytet. Kanske en av de många flyttfåglarna gillar olika typer av gås eller den berömda storskarven som flyger över horisonten i riktning norrut.

Efter en dag med vackra minnen och lungorna fyllda med ren luft, återvänder vi till Stockholm med energin på topp!

Boka Nu!