True Nature Sweden - Stockholms Naturvandringar

Johanneshov, Stockholm

Upptäck naturen runt Stockholm

Du tillbringar en dag i Stockholm men du vill inte stanna i staden? Du hörde talas om den fascinerande svenska naturen men vet inte var du ska börja. Visste du att skogarna knackar på Stockholms stadsdörrar? Alldeles intill Stockholm hittar du en otrolig skog som True Nature Sweden är angelägen om att visa dig.

På en dag får du möjlighet att känna dig långt borta från civilisationen, se vackra landskap, lära dig om fauna och flora och njuta av en lunch tillagad över brasa.

Vandring och picknick vid sjön

Vi börjar gå från kontoret kl 9 och efter 5 minuters promenad är vi redan i skogen. Det här området är helt enkelt enormt och inkluderar Nacka naturreservat som har en bra sträcka av det. Efter 2 timmars vandring genom naturen kommer vi att ha en lång lunchpaus där du kan koppla av, simma i en sjö och torka upp bredvid elden där mat och kaffe gör sig redo för dig att njuta av. Efter denna energigivande paus kommer vi tillbaka till verksamheten, tar på oss skorna och fortsätter vår vandring i området. Vi kommer tillbaka i slutet av eftermiddagen efter en hel dag med frisk luft och fantastiskt landskap.

Perfekt för dig om du besöker Stockholm för en helg och vill blanda stad och natur. Vi är glada över att tillbringa tiden tillsammans med dig för att känna lugnet i de svenska skogarna.

Boka Nu

Boka