Lars Wagnert & Kalle Ek, fotografi och Sarah McGlade, måleri

Galleri & Café Roddarhuset i Vaxholm, Vaxholm

Vernissage 28 maj kl 11-16. Utställningen pågår till 2 juni.
Galleri & Café öppet tis-sön kl 11-16.
Måleri möter två olika fotografiska uttryck.
Det är en utställning med de tre Vaxholmarna Lars Wagnert, Kalle Ek och Sarah McGlade.

Mitt namn är Lars Wagnert och är 69 år snart sjuttio och bor i Vaxholm sedan 1981.Fotografering är min stora hobby sedan början av sjuttiotalet. Har tidigare ställt ut på Rådhuset, Galleri Roddarhuset och på Kastellet i Vaxholm samt planket i Stockholm. Visar fotografier från mina resor till Sydamerika, där jag gått Inkaleden, Tunisien där jag besökte Atlasbergen och Kartago samt från mina resor till Island och Finland där jag också gått fotokurser. Jag har gjort många bildspel som jag visat för olika föreningar, sedan 2014 gör jag almanackor med bilder från Vaxholm till en trogen skara kunder. Har levererat bilder till reklambyråer och till lokaltidningar. Har ingen hemsida men 3 st Facebooksidor Lars Wagnert Bilder från Vaxholm Hembygdens fotogrupp.

Mitt namn är Kalle Ek jag är född och uppvuxen i Vaxholm och mitt stora intresse är fotografering. Jag tycker om att fotografera både natur och stadsmiljöer på mina resor, som är ett annat av mina intressen. Senaste året har jag börjat fotografera Tintin figurer och små bilar i utomhusmiljöer, mest i Vaxholm och Stockholm. Det känns som jag är filmregissör och skapar olika scener. Jag har sedan utökat med andra figurer som Asterix, Kalle Anka, Långben, Batman, Woody och andra. Mer av mig finns på Facebook och Instagram som @KalleEkToyPhotography.

Mitt nämn är Sarah McGlade, född och uppvuxen i Vaxholm. Mitt intresse för konst började när jag var gravid med mitt andra barn. Bilder i huvudet bara dök upp och jag kände en enorm lust för att få ge uttryck för dom. Jag är i början av mitt målande och kommer att lägga upp mer av min konst på @leighdesign_ där det även finns en länk till min hemsida.

Kontaktinformation

Östra Ekuddsgatan 21
185 31 Vaxholm
Telefon: 073-4343610

Arrangör: Galleri & Café Roddarhuset i Vaxholm

E-post: helene@roddarhuset.se
Hemsida: http://www.roddarhuset.se

Sociala medier


Instagram

Hitta hit