Vandra blå leden med grillpaket

Med karta i hand och matsäck på ryggen vandrar ni längs den vackra blå leden som löper genom Bogesunds naturreservat. I ryggsäcken har vi packat det ni behöver för att göra upp eld och grilla korv de lux vid någon av de grillplatser ni passerar. Vår favorit är vid Knäviken, ca 9 km från vårt B&B (ca 2,5 tim vandring) där vi även hämtar upp er med bil efter turen.

Pris från 250 kronor per person.
Tidsåtgång: ca 4 timmar

Detta ingår:
Karta, grillpaket och transport tillbaka till Vaxholm.

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Telefon: 076-3070773

E-post: reservation@vaxholmsbedandb...
Hemsida: http://vaxholmsbedandbreakf...

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med Skärgårdsbåt från Stockholm:
Stig av båten i Vaxholm och gå mot Gästhamnen/de gula bilfärjorna. Följ Östra Ekuddsgatan längs vattnet ca 250 meter tills du kommer till en park. Ta Drottninggatan upp till höger. Huset ligger längst upp till vänster på gatan (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med buss från Stockholm:
Ta buss 670 från Tekniska Högskolan i Stockholm. Gå av vid hållplats Vaxholms kyrka. Gå ”tillbaka” ca 100 meter och sväng vänster in på Pilgatan. Ta därefter andra vänster så är du på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med bil från Stockholm:
Åk över Vaxholmsbron och följ huvudvägen ner mot centrum. Passera två trafikljus och ta sedan andra höger in på Pilgatan (precis innan tredje trafikljuset). Fortsätt ca 30 meter och sväng vänster in på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Hitta hit