Öppet dygnet runt

Vi som älskar havet och naturen. Stora skärgårdsturen 1 dag med Vision of Stockholm ombord på M/Y Katieca

Stockholm, Ekerö

Samla din familj och vänner till en upplevelse i yttre skärgården. M/Y Katieca tar er med på en heldagstur ut i skärgården. Ett bekvämt fartyg för max 20st passagerare men på denna resa rekommenderar vi max 15st. Fartyget är lagomt stort för att passa in överallt bland kobbar och skär.

Ombord finns salong, stort akterdäck med grill och flybridge som ger en fin vy ovanifrån. Där finns det plats för 10st även om det i bland är blåsigt vid snabb fart. Köket är utrustat med flera kylar, och i nedre delen finns även stor toalett. 

Färden går via Vaxholm, snabbt ut mot Möja ström ca 1,5 tim där vi börjar vår resa bland öarna. Lunchen serveras på Sandhamns värdshus. Mätta och belåtna tar vi en kort tur söderut mot Bullerön, för stopp och visning av museet. Vår färd går vidare mot öar som Hallskär, Långviksskär, Söderö, Biskopsön samt Bytta skärgård.

Här byter vi kurs till rakt västerut mot Ingarölandet. Hemfärden tar ca 2 tim i varierande farter via Saltsjöbaden och in i det vackra Skuresundet. Efter en händelserik dag och många intryck rikare angör vi Nybroviken.

Kaffe, smörgåsar, dryck, öl och vin, samt andra tilltugg finns ombord. Värdina finns med för trivsel och säkerhet. Varma kläder rekommenderas under vår och höst. 

Vi är medlem i Skärgårdsredarna, en branschorganisation för rederier med yrkesfartyg. 

Välkommen med din förfrågan och

Välkommen ombord

Kjell & Eva 

   

Kontaktinformation

Strandvägskajen Pier 21
11456 Stockholm
Telefon: 46-+46705617575

E-post: info@vofs.se
Hemsida: http://www.vofs.se

Öppettider

  1. IdagDygnet runt
  2. TorsdagDygnet runt
  3. FredagDygnet runt
  4. LördagDygnet runt
  5. SöndagDygnet runt
  6. MåndagDygnet runt
  7. TisdagDygnet runt

Hitta hit