Öppet dygnet runt

Vision of Stockholm/ Skärgårdsturer

Stockholm

Vi arrangerar privata båtturer i Stockholms skärgård. Vi är  tacksamma över att kunna visa våra utländska, liksom infödda svenska turister storslagen natur i skärgården, både i den inre och yttre arkipelagen.

Längs vår resa passerar vi mindre öar och kanaler, för dem som önskar stannar vi till med picknick korg på någon slät klippa. Fartyget passar väl in för att utforska skärgården genom sin konstruktion och snabbhet.

Båten chartras även ut till mindre ledningsgrupper, bröllop och andra arrangörer . Följ med oss för en unik och lyxupplevelse ombord!

Alla turer offereras med M/Y Katieca med passagerar certifikat för 20st. Om vädret tillåter kan gästerna sitta på flybridge eller akterdäck. Alternativt kan 12 st sitta bekvämt inomhus under kalla dagar.  Interiören i fartyget är fullt utrustad för att erbjuda kvalitet, elegans och harmoni till sjöss. Utrustningen ombord är omfattande. Våra ledord är säkerhet och kvalite som kompletteras av elegant mahogny inredning. 

För att underlätta finns flera skärgårdsturer. Välj enligt önskemål.

Ombord finns värdinna för din säkerhet och trivsel. Vi har serveringstillstånd och serverar er gärna något gott att dricka. 

Avgång sker från Strandvägen Pir 21 eller annat önskemål.

Välkommen ombord

Eva & Kjell

Kontaktinformation

Strandvägskajen Pir 21
11456 Stockholm
Telefon: 46-0705617575

E-post: info@vofs.se
Hemsida: http://www.vofs.se

Öppettider

  1. IdagDygnet runt
  2. SöndagDygnet runt
  3. MåndagDygnet runt
  4. TisdagDygnet runt
  5. OnsdagDygnet runt
  6. TorsdagDygnet runt
  7. FredagDygnet runt

Hitta hit