Julöppet i den lilla butiken på innergården

På innergården, bakom Vaxholms Bed & Breakfast hittar du Vaxholms kanske minsta butik med bland annat Vaxholmstyget, lokal keramik från Pernilla Ehn och produkter från L:a Bruket, Klippan Yllefabrik, Iris Hantverk, Växbolin och Grunne i sortimentet. 

Från den 1 december till och med den 22 december har vi öppet varje vardag 10.00 - 17.00. Kan du inte komma förbi hjälper vi dig på distans och ordnar hemleverans. Det mesta i sortimentet finns också i vår webbutik.

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Telefon: 0763-070773

E-post: stay@vaxholmsbedandbreakfas...

Öppettider

Vardagar från 1 december – 22 december: 10 – 17
23-26 december stängt.

Vår webbutik har öppet alla dagar. Observera att inga leveranser packas eller skickas 22 december - 27 december.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med Skärgårdsbåt från Stockholm:
Stig av båten i Vaxholm och gå mot Gästhamnen/de gula bilfärjorna. Följ Östra Ekuddsgatan längs vattnet ca 250 meter tills du kommer till en park. Ta Drottninggatan upp till höger. Huset ligger längst upp till vänster på gatan (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med buss från Stockholm:
Ta buss 670 från Tekniska Högskolan i Stockholm. Gå av vid hållplats Vaxholms kyrka. Gå ”tillbaka” ca 100 meter och sväng vänster in på Pilgatan. Ta därefter andra vänster så är du på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med bil från Stockholm:
Åk över Vaxholmsbron och följ huvudvägen ner mot centrum. Passera två trafikljus och ta sedan andra höger in på Pilgatan (precis innan tredje trafikljuset). Fortsätt ca 30 meter och sväng vänster in på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Hitta hit