Jul på Ön | Marholmen

Jul på Ön - Ett julfirande utöver det vanliga

En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. En värld där det inte finns några måsten. Bara avkoppling, glädje och gemenskap. Så är livet i öriket Marholmen.

Jul på Ön är perfekt både för dig som vill fira på egen hand eller för dig som vill ha familjen samlad och slippa julstöket. Det blir en klassisk jul med traditionell julmat, glögg, goda sötsaker som hör julen till, aktiviteter för stora som små samt på julafton då ni träffar tomten som kommer med paket till alla barn och Kalle Anka på storbild. Som en extra klapp till barnen har vi leklandet öppet, biovisningar och julpyssel och till de vuxna finns erbjudandet att köpa inträde till Mareld Spa.


Oavsett om du kommer med din partner, familjen eller hela tjocka släkten, kan vi lova dig en sak. En jul på Marholmen bär du med dig långt efter att du lämnat oss.

"Jättegod mat och serviceinriktad personal under julhelgen som jag var där. Rekommenderas ☺" - Susanne Kronestedt via Facebook rekommendationer

Se hela programmet för julen på Marholmen 23-26 dec.

Valbara paket över Julen: 

  • Julpaket - Bo på hotell i vackra Roslagen
  • Julpaket - Bo i Marholmsstuga Standard (fåtal standardstugor kvar över jul - hotellstugor & villor finns kvar)
  • Julpaket - Bo i Nyrenoverad Marholmsstuga (fåtal Marholmsstugor kvar över jul - hotellstugor & villor finns kvar)

Kontaktinformation

Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Telefon: 0771-161700

E-post: reception@marholmen.se
Hemsida: http://www.marholmen.se

Res med kollektivtrafiken

Från Stockholm: ta buss 676 från Östra station till Norrtälje busstation, där byter du buss till 632 mot Yxlan. Kliv av vid Marholmens vägskäl, från vägskälet går du en promenad på ca 2 km. Framme!

Vägbeskrivning

Marholmen är en ö med broförbindelse som ligger ca 1 mil söder om Norrtälje och cirka 7 mil norr om Stockholm. Från Stockholm innebär detta runt en timmes bilfärd. Kommer ni med bil från Stockholm eller Uppsala tar ni enkelt E18 mot Norrtälje och svänger höger mot Kapellskär strax före Norrtälje stadsgräns. Efter ca 5 km svänger ni höger igen vid Vreta Handel mot Furusund och efter ca 6 km följer ni skyltarna mot Marholmen Hotell & Konferens.

Väl på plats finns det en stor parkering i anslutning till hotellet där det är fri parkering. Fri parkering gäller på alla parkeringar på hela Marholmen.

Hitta hit