Stockholm Adventures

Stockholm

Stockholm Adventures erbjuder guidade, privata och self-guided turer och kurser i och runt om Stockholm för grupper, individer och familjer från hela världen, året runt!

Vi skapar äkta och oförglömliga upplevelser för personer som älskar att utforska och äventyra. På så sätt lägger vi stor vikt vid kvalitativ utrustning, färsk och god mat, enastående gästvänlighet och noggranna hänsyn för dig och miljön varje steg på vägen.

Följ med på en Stockholm Adventures tur och få tillgång till de kulturella och naturliga höjdpunkter som finns i och runt vår vackra stad. Vare sig du vill paddla en kajak eller åka skridsko på naturis, med oss kan du resa bort från de vanliga turiststråken och skapa dig ett eget äventyr.

Vår bas(kontor?), där många av våra turer börjar och slutar, är centralt belagt (mindre än 500 meter från centralstationen och mindre än 500 meter från stadshuset) och där har vi ett litet Adventure café där du kan få en kopp kaffe eller juice och ett mellanmål före/efter turen.

Vi erbjuder även uthyrning av utrustning för dig som vill skapa ditt egna äventyr!

Our tours in the Stockholm Archipelago:

  • Stockholms Skärgård Kajak Turer (1, 2 och 3 dagar)
  • Kajakkurser
  • Vandring Turer
  • RIB Speed Båt Turer
  • Segeltur i Stockholms Skärgård Turer
  • Långfärdsskridskoturer (1, 2 och 3 dagar)

All Inclusive Turer:

I våra turer är allt inräknat, vilket innebär att vi tillhandahåller:

  • All nödvändig utrustning och säkerhetsutrustning
  • Vänliga och erfarna guider/ all information som behövs för self-guided turerna
  • Måltider och/eller mellanmål när turerna varar längre än 3 timmar (Vi tror på att stora upplevelser ska komma tillsammans med bra mat!)
  • Transfer till/från aktiviteterna, om turen skulle kräva det/detaljerade instruktioner som hur man tar sig dit man ska för self-guadied turer

Vår Filosofi:

Vi gör det vi älskar och vi älskar det vi gör!

Vi vill visa upp våran älskade stad och naturen som omger den, för att vi vill att du ska bli lika kär i den som vi är. Kvalité, konsistens och säkerhet är av ytters vikt för oss, så vi äger och använder all vår egna utrustning, som är något av de bästa på marknaden (vi är en av de få operatörerna i Stockholm som kan säga det!) Vi strävar alltid efter att överträffa gästernas förväntningar och letar alltid efter sätt som vi kan förbättra oss. Vi tror på att din upplevelse ska vara säker, rolig, pedagogisk och naturligtvis miljövänlig!

Vårt Team:

Vi har ett fantastiskt team av oerhört passionerade, kunniga, erfarna och lokala (svenska och multinationella) guider och instruktörer som är dedikerade till att göra din tur helt fantastisk och oförglömlig! Varje tur, strävar vi efter att ge dig en rolig och unik upplevelse.

Boka