Vandring i Stockholms Skärgård

Vad är en self guided vandring?

Vår kunskap, din erfarenhet! Vi förser dig med hur, var och utrustning; allt du behöver är entusiasmen och lite erfarenhet.

Vi tillhandahåller:

  • HUR – detaljerad karta, kompass och en beskrivning av vandringen.
  • VAR – instruktioner om hur man kommer till vandringsleden.
  • UTRUSTNING – dagsäck / ryggsäck, vår läckra klassiska utomhuslunch för att hålla dig väl belåten och med ett leende, varma och kalla drycker, sittunderlag så att du kan vila var du än vill, isdubbar för dina skor under vintertid.

Vi delar också med oss av våra lokala kunskaper för att göra det enklare och roligare!

Pris:

Från 340 SEK

ARCHIPELAGO HIKE

Har du bara ett par dagar i Stockholm så rekommenderar vi att ta dig ut till Stockholms skärgård med över 30.00 öar. Denna vandring är på en av dessa öar den ger dig inte bara en fin vandring i skog och längs med strandlinjen utan det är även fantastiska utsiktspunkter över några av skärgårdsfjärdarna.


General information:
Längd: 10 – 13 km / Tidsåtgång: 4-5 tim
Svårighetsgrad: 2 – Medel / Höjdskillnade: 300m

Restid ifrån city: 
Kollektivtrafik/SL: 1 tim / Bil: 40 min
 
*VG notera att de publika kommunikationerna varierar om ni är intresserade av denna vandring kontakta oss innan så vi kan kontrollera att det funkar för er. 

Privat Guidad Vandring

Om du hellre vill bli guidad erbjuder vi en privat guidad upplevelse som inkluderade transport till/från staden och en erfaren guide för att visa dig spåren, stafettberättelser och information och servera en utsökt nylagad lunch.

Du vandrar genom skog, över klippiga utmarker, längs stränder och förbi sjöar. Du får se vackra hamnar, traditionella röda trähus och hemman och förhoppningsvis gott om vilda djur. Älg, rådjur, dovhjort och röda rävar lever på de större öarna och under sommarmånaderna simmar de mellan dem. Havsörn, kanadagäss, ederfågel, lummor, arktiska tärnor, fiskgjuse, storskarv och andra flyttfåglar kan ses hela sommaren ute i skärgården. Floran och faunan i skärgården är häpnadsväckande!

Under sommarmånaderna är dagarna långa, solen är varm och Östersjön är inbjudande! Vi kommer att se till att stanna i det soligaste och mest skyddade området för lunch, där du är välkommen att bada och sola om du vill.

Det är också möjligt att besöka en bastu, så låt oss veta vad du tycker om, eller om du har några speciella önskemål, så skräddarsyr vi resplanen som passar dig

Pris

Från 5990 SEK

Boka