Segeltur i Stockholms Skärgård

Turen

Möt er kapten vid hamnen i Vaxholm. När ni är ombord kommer ni ha en säkerhetsgenomgång och sedan börjar äventyret! Ni seglar genom smala sund med arkitekturer, en eklektisk blandning av 1800-talshem och moderna lyxvillor innan ni korsar större fjärdar för att nå fler obebodda öar.

Det vilda livet, den karja naturen och lugnet från skärgården kommer att förbluffa dig! Det är verkligen en mycket speciell plats, och det finns inget bättre sätt att njuta av det än att göra det på vår segelbåt. Det finns höga klippor, smala passager, massor av skog och vilda djur!

Djurlivet och naturen är förvånansvärt! Älg, rådjur, hjortar och röda rävar lever på de större öarna, och under sommarmånaderna simmar de imellan. Havsörn, kanadensiska gäss, ejder, lommar, arktiska tärnor, fiskgjuse, stora skarv och andra flyttfåglar kan ses hela sommaren ute i skärgården. Du kan till och med ha tur och se gråsälar som fiskar i vattnet!

Till lunch väljer vi den soligaste, mest pittoreska ön att stanna till på, och medans vi tar en paus har ni även möjlighet att utforska ön, kolla efter vilda djur, ta ett dopp och njuta av en utsökt nylagad måltid.

Om du så önskar, kan kaptenen visa dig hur man manövrerar båten och kanske låta dig segla en bit av vägen under hans noggranna övervakning.

Det finns ingen fast rutt för denna tur; det är vindarna som bestämmer.

Turen kommer att äga rum i alla väder om inte guiden anser att det är för osäkert att genomföra. Vänligen klä dig efter väder.

Pris:

Vuxen 2500 SEK pp

Ungdom (12-17 years) 1750 SEK pp

Bra att veta

  • Vi tillhandahåller flytvästar, regnutrustning (vid behov), lunch, fika.
  • Ingår inte: Transport till Vaxholm.
  • Max vikt: 150 kg.
  • Små grupper; minst 2 deltagare / högst 10 deltagare per båt.
  • När du bokar får du information om hur du tar dig till Vaxholm från centrala Stockholm.
  • Turerna kommer att äga rum i alla väder om inte kaptenen anser att det är för osäkert. Vänligen klä dig efter väder.
  • Om vi inte uppfyller det minsta antal som krävs för turen, kommer vi att erbjuda dig ett alternativt datum eller en full återbetalning.
Boka

Kontaktinformation


11226 Stockholm
Telefon: 08-336001

E-post: info@stockholmadventures.com
Hemsida: https://www.stockholmadvent...

Prisinformation

Vuxen (18+) 2500kr

Ungdom (12-17) 1750kr

 

Privat Segelbåt turer från 13200kr

Hitta hit