Fisketur med Catch & Relax - Höst

Häng med på en avkopplande fisketur som inleds och avslutas i skärgårdspärlan Vaxholm. På hösten visar sig den här levande skärgårdsstaden från sin kanske allra bästa sida. Lugnet råder, men restauranger och butiker är öppna som vanligt. En uppfriskande promenad runt om i staden och dess omgivningar bjuder på vackra höstfärger och stillhet.

Det här är en tur som lockar den fiskeintresserade, både nybörjaren och den som är gammal i gamet. Beroende på vad som passar just dig kan du antingen åka ut på en hel- eller en halvdags fisketur. Oavsett vilket så leds det hela av en erfaren guide som visar deltagarna några av de bästa fiskeplatserna i området. Turen är perfekt för den som vill njuta av den ro och frid som vilar över skärgården under hösten.

På kvällen passar det bra att strosa omkring i Vaxholm innan det är dags för en läcker trerättersmiddag och en god natts sömn på Waxholms hotell.

Kontaktinformation


18599 Vaxholm
Telefon: 08-54491320

E-post: info@oppethav.se

Prisinformation

Waxholms hotell

Del i dubbelrum

Bastu

3 rätters middag

Frukost

Från 1260 kr inkl 12% moms netto

 

Fisket

Halvdag (fm el em, 3-4,5 timmar) - startkostnad/båt som inkl 2 personer 4485 kr, varje person som tillkommer betalar 800kr per person

Heldag (runt 8 timmar) - startkostnad/båt som inkl 2 personer 7475kr, varje person som tillkommer betalar 1150kr per person

Max 5 personer/båt

Barn mellan 5-14 år får 300kr i rabatt på tillkommande person priset så halvdag 400kr resp heldag 600kr.

 

 

Hitta hit