Fisketur med Catch & Relax - Sommar

Häng med på en avkopplande fisketur som inleds och avslutas i skärgårdspärlan Vaxholm, en levande skärgårdsstad som bjuder på allt från hisnande äventyr till intressanta kulturupplevelser.

Det här är en tur som lockar den fiskeintresserade, både nybörjaren och den som är gammal i gamet. Beroende på vad som passar just dig kan du antingen åka ut på en hel- eller en halvdags fisketur. Oavsett vilket så leds det hela av en erfaren guide som visar deltagarna några av de bästa fiskeplatserna i området. Turen är perfekt för den som vill utforska skärgården lite mer.

På kvällen passar det bra att strosa omkring i somriga Vaxholm innan det är dags för en läcker trerättersmiddag och en god natts sömn på Waxholms hotell.

Kontaktinformation


18599 Vaxholm
Telefon: 08-54491320

E-post: info@oppethav.se

Prisinformation

 

Fisket

Halvdag (fm el em, 3-4,5 timmar) - startkostnad/båt som inkl 2 personer 4485 kr, varje person som tillkommer betalar 800kr per person

Heldag (runt 8 timmar) - startkostnad/båt som inkl 2 personer 7475kr, varje person som tillkommer betalar 1150kr per person

Max 5 personer/båt

Barn mellan 5-14 år får 300kr i rabatt på tillkommande person priset så halvdag 400kr resp heldag 600kr.

 

Villkor:

  • Alla priser är inkl moms och netto
  • I fall av att utrustning för mer än 500.- inkl moms per båt/guide förstörs eller kastas bort, faktureras detta i samband med slutfakturering.
  • Avbokning 14 dagar innan eller senare innebär full fakturering på beställd aktivitet.
  • Betalning helst 14 dagar innan turen via faktura.
  • Väderförhållanden – vid dåligt väder ställs bara turen in i fall att det innebär fara att vara till sjöss

 

Hitta hit