Nynäshamn kajak- och skärgårdstur samt Landsort

Bege dig ut i södra skärgården och ta del av allt vad den har att bjuda på: från en cykeltur i pittoresk miljö via en kajaktur till kulinariska höjdare.

Efter ankomst till Nynäsgården är det dags att upptäcka omgivningarna. Efter att ha ägnat en stund åt olika utomhusspel i trädgården kan det passa bra att hyra en cykel och svischa ned till hamnen för att ströva omkring bland bodar och restauranger ett slag, innan det är dags för tvårättersmiddag på hotellet.

Nästa dag hoppar du är i en kajak och ger dig ut för att ordentligt uppleva vattenlandskapet, med dig får du en smaskig picknickkorg. På kvällen slår du dig ned ännu en gång för en god tvårättersmiddag på hotellet.

Nästa dag ger du dig med picknickkorg under armen iväg på en skärgårdstur med båt som utgår från Nynäshamn. Turen anpassas något efter vädret men du får se vackra Dragets kanal och kan ta ett dopp i Rassa vikar.

Sedan går till resan till Landsort där du bor i det spännande fyrtornet och avnjuter en god trerättersmiddag på restaurang Svedtiljas.

Boka med en expert

Kontaktinformation

Telegrafgatan 41
149 41 Nynäshamn
Telefon: 08-52020592

E-post: konferens@nynasgarden.se

Hitta hit