RIB Säl- och havssörnsafari

Turen börjar på lämplig kaj mitt i Stockholm city. I lugnt tempo glider båtarna genom de centrala delarna av Stockholm och utåt skärgården och den unika miljön som bara denna stad kan erbjuda. Ni har personlig guide som berättar om de sevärdheter ni passerar. Att se huvudstaden från vattnet är en fantastisk upplevelse för såväl turist som urstockholmare. 


När ni passerat Djurgården är det fri fart och inga båtar är snabbare än dessa RIB-båtar. Pirret i magen under accelerationen är svårslaget och känslan kan nästan liknas med att flyga fram över vattnet. Det är helt enkelt barnsligt roligt att åka båt i dessa hastigheter.

Turen går förbi skärgårdsmetropolen Vaxholm och vidare ut i mellanskärgården för att sedan pausa i ytterskärgården vid kobbarna där sälarna håller till. Att se sälarna i deras naturliga miljö är ett magiskt och storslaget möte.
Efter mötet med sälarna tar de erfarna skepparna er med till något av sina smultronställen där ni går i land och serveras fika på klipporna. Med vågorna och naturen som kuliss vågar vi lova en fika utöver det vanliga. 

Tidsåtgång: 3,5 tim

Kontaktinformation


111 49 Stockholm
Telefon: 08-50033221

E-post: info@oppethav.se
Hemsida: www.go-do.se

Prisinformation

  • Från 12 000 kr inkl moms/båt (max 12 personer/båt)

Hitta hit