Djurönäsets minisemester

Fantiserar du om en så kallad ”hemester” i skärgården med sol och bad och frisk luft? Hotell Djurönäset ligger inte långt från storstan och erbjuder sköna havsbad från bryggan eller stranden. Eller varför inte prova på hotellets eget skärgårdsspa? 

En dag kanske du vill ägna dig åt att spela en timme tennis, titta på båtar i gästhamnen och ta ett parti boule? Innan middagen är det skönt med en promenad längs naturstigen. 

Nästa dag kanske de vackra omgivningarna inbjuder till en cykeltur? Om du hellre vill uppleva naturen från vattnet kanske det passar bättre att ta en tur med en roddbåt, kanot eller varför inte hyra en havskajak? Det finns även möjlighet att hyra en egen båt med skeppare. 

Dagen därpå kanske det kan vara kul att gå en tipspromenad? Och ta ett lugnt bad i den varma utomhuskällan innan det är dags för middag? 

Under sommaren erbjuder Djurönäset extra förmånliga priser på logi, så du får en riktig liten minisemester eller en skön sommarweekend i ditt eget skärgårdsparadis.

Extra: Möjlighet att hyra egen båt med skeppare

Boka med en expert

Kontaktinformation

Sjövillan, hus 208
111 49 Stockholm
Telefon: 08-50033221

E-post: info@oppethav.se

Prisinformation

Logi två nätter, fri entré till SkärgårdsSPA.

Kvällens varmrätt fredag och trerätters serverad lördagsmiddag, två frukostbuffé.


Priser för 2 personer:

  • Boende i dubbelrum: från 5.950:-
  • Boende i dubbelrum samt helikoptertransport på utresan (Bromma - Djurönäset): från 13.945 kr
  • Boende i dubbelrum samt RIB-transport t.o.r (Stockholm – Djurönsäet): från15.950 kr

 

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Längd: 1-5 dagar

Vägbeskrivning

Med buss
Ta SL-buss, linje 433/434 från Slussen. Restiden är ca 50 minuter och hållplatsen heter ”Djurönäset”. Ring oss för busstider eller gå in på sl.se och använd färdplaneraren där.
Var uppmärksam på att vissa bussar endast kör till Stavsnäs, då får du gå av vid hållplats ”Djuröbron” och njuta av en 10 min lång promenad med fantastisk utsikt över bron.

Med bil
Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.

Besöksadressen är Seregårdsvägen 1, Djurhamn.
Vägen som passerar Djurönäset heter Sollenkrokavägen.

För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Hitta hit