Grinda - en upptäcktsfärd på hav och land

På Grinda finns många valmöjligheter för den som vill uppleva allt som skärgården har att bjuda på. Varför inte tillbringa några dagar på den här ljuvliga ön och prova på lite av varje?

Dag 1

Dag ett står stallbesök och ponnyridning på programmet. På kvällen intas middagen på Grinda Wärdshus, där du också bor under vistelsen på ön.

Dag 2

Om man befinner sig i skärgården bör man väl ändå försöka uppleva omgivningarna från någon typ av sjögående fordon. Åt detta ägnas den andra dagen på ön. Det finns det förstås möjlighet att paddla kajak men om du känner dig lite äventyrligare till mods kanske du hellre provar på SUP (stand up paddling)? Både lunch och middag äter du på gemytliga Grinda Wärdshus.

Dag 3

Den sista dagen ägnas åt en upptäcktsfärd av Grinda på mountainbike, cykel är ju även det ett utmärkt sätt att uppleva skärgårdsmiljön på. För den som inte riktigt känner sig färdig med Grinda och vattenlandskapet runt omkring ön finns det möjlighet att hyra en egen båt med skeppare och ge sig ut på en utflykt utöver det vanliga.

Boka med en expert

Kontaktinformation

Sjövillan, hus 208
111 49 Stockholm
Telefon: 08-50033221

E-post: info@oppethav.se

Prisinformation

Familjerum (2 vuxna & 2 barn): Från 7.495 kr

Familjerum och taxibåt (Vaxholm – Grinda tur & retur): Från 12.495 kr 

Familjerum och RIB-båt (Stockholm – Grinda): Från 16.495  kr

Fakta

Dag 1: Stallbesök med ponnyridning. Middag
Dag 2: Kajak/SUP. Lunch. Middag

Dag 3: Upptäck ön på MTB

Längd: 1-5 dagar

Hitta hit