Hyr stuga på Marholmen | I Roslagens skärgård

Norrtälje

Hyr din egna stuga i ditt egna örike

Vill du hyra stuga eller villa i Roslagens skärgård? Nöj dig inte med det. På Marholmen kan du ha ditt egna boende och samtidigt tillgång till all den service och hela det utbud som öriket erbjuder. Du kan vistas här en helg eller en hel vecka och sköta dig själv helt och hållet, och bara njuta av vackra Roslagen. Men du kan också lyxa till det med en frukost eller middag på restaurangen när du känner för det. Eller varför inte unna dig maximal njutning i vårt fina spa med eget gym?

Kort sagt, att bo i stuga eller villa på Marholmen förenar det bästa av två världar. Du bestämmer själv hur du vill ha dina dagar här. För boendepaket i stuga, gå till våra stugpaket.

Lilla familjen eller jättestora sällskapet

På Marholmen finns ett femtiotal stugor och villor för uthyrning att välja mellan. Från mindre stugor för fyra till pampiga, nationalromantiska Grosshandlarvillan som byggdes åt Marholmens ursprungliga värdpar Nils och Hanna Berg vid förra sekelskiftet. Det vi vill säga är att du på Marholmen kan hitta just den stuga i Stockholms skärgård som du är ute efter, oavsett om du vill mysa med familjen eller samla ihop släkt, vänner eller kollegor för maximal social samvaro och kanske fest.

Hyr stugor med egen brygga, egen bastu, egen tid

Alla hus och villor på Marholmen är unika på sitt sätt och har sin charm. Gemensamt är att de håller en hög standard och att du alltid har nära till havet. Många av våra stugor har egen bastu och/eller braskamin och vissa till och med egen strand med egen brygga. Oavsett vilken du väljer har du naturen inpå knuten och är långt ifrån vardagen. Trots att du bara är en kvart från Norrtälje.