Kitekurs i Stockholm

I vår kiteskola får du inte bara bra utbildning, vi hjälper dig att bli kitesurfare. Inför varje lektion väljer vi vart vi har bäst förutsättningar för att hålla kitekurs och väljer en säker strand för kiteskola, där du har gott om plats och rätt vind finns.

I alla kitekurser ingår all utrustning, kursdagbok och en engagerad instruktör. Allt du behöver göra är att boka en tid, och dyka upp. Lektionerna i kursen kan bokas individuellt, tack vare det kan vi lära dig kitesurfa när vädret är rätt och du har gott om energi. Du kan till och med planera dem på alla våra kitecenters i Sverige och på våra resor utomlands om dina planer ändras.

Vi håller kurs privat, eller i grupper med endast två elever per instruktör, och alla våra instruktörer är certifierade. Du schemalägger dina lektioner som det passar dig. Som weekends kanske, eller dela upp det i mindre delar och sprida din kurs på flera utav våra orter.

Boka

Kontaktinformation

Kungsholms strand 181

Telefon: 08-213333

E-post: kurs@surfbussen.nu
Hemsida: https://www.surfbussen.nu/k...

Öppettider

ALLTID KITEKURS NÄR DET BLÅSER
Du schemalägger samtliga lektioner som det passar dig. Du väljer själv hur fort du vill gå fram.

Vindgaranti: Vi påbörjar bara lektioner som vi kan avsluta. Det ger bäst värde för pengarna.

Prisinformation

SKAPA ETT EGET KITESURFPAKET

Boka din egen paket-kurs. All kiteutrustning & våtdräkt samt kursdagbok ingår alltid!

 • Halvdagskurs - 1 lektion1800kr

  En bra introduktion. Vi flyger en mindre drake och du börjar förstå systemet. Du lär dig grundläggande säkerhet.

 • Heldagskurs - 2 lektioner: 3300kr

  Vi hinner flyga riktig kite och du börjar få kontroll. Du lär dig alla säkerhetsrutiner och tränar bodydragging.

 • Två/Tre-dagarskurs - 3 lektioner / 4 lektioner: 4500kr / 5500kr

  Minst två olika dagar. Du har kanske börjat träna med brädan i vattnet, eventuellt försöker du med brädstarter. Fjärde lektionen slipar vi på brädstart och övar på att kryssa.

 • Premiumpaket - 5 lektioner: 5900kr

  Ger extra tid. Vi slipar på områden du har svårt med. Du börjar kryssa.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi lär dig kitesurfa, från helt nybörjare till självgående. I vår kiteskola får du meningsfull träning från första gången vi träffas och vi följer din utveckling tills du är klar. Vår mål är att du skall bli en självständig utövare och säkert kunna fortsätta med kitesurfing själv. Vi utbildar i minsta möjliga grupp eller privat och du får den tid du behöver för att bli en trygg kitesurfare.

Vägbeskrivning

Här ligger vår hemma strand, där vi har de flesta utav våra kitekurser. Du parkerar vid vändplan vid sandtaget och går ner. Följ stigarna mellan de två röda husen och runda stängslet. När stigen grenar sig bortom välten tar du vänster. Hela promenaden tar ca 8 minuter.

Faciliteter

 • Seglarskola/uthyrning

Hitta hit