Österhamns pensionat, Arholma

Arhoma ö, Norrtälje

Vårt pensionat är beläget på Arholma ö i Stockholms norra skärgård och har  varit i familjens ägo sedan 1923 då det byggdes av morfars far .

Huset är varsamt renoverat och erbjuder ett genuint boende i skärgårdsmiljö. Vi har fyra dubbelrum och på övervåningen finns ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen, som är belägen på entréplan, har vi plats för upp till 50 sittande gäster.

Vi  har öppet året runt och erbjuder även weekendpaket, julbord och catering. Pensionatet kan även abonneras för middagar, konferenser eller tillställningar.

Vi bakar vårt eget bröd och lagar all mat från grunden samt  använder oss av lokalproducerade råvaror och närodlade grönsaker så långt som det är möjligt.

Priser

Dubbelrum: 880 kr per dygn

Enkelrum: 650kr per dygn

Tillägg för lakan och handduk 130 kr

Frukost 100 kr (barn upp till 12 år  55 kr)

Städning ingår i priset

Välkommen!

Anna Mossberg Bayo & Inga Pelling

Kontaktinformation

Österhamnsvägen 21, 764 54 Arholma
Arhoma ö
Kontaktperson: Anna Mossberg Bayo
Telefon: 070-3027883

E-post: info@osterhamnspensionat.se
Hemsida: www.osterhamnspensionat.se

Öppettider

Året runt

Prisinformation

    Dubbelrum: 880 kr per dygn

    Enkelrum: 650kr per dygn

    Tillägg för lakan och handduk: 130 kr

    Frukost 100 kr (55 kr för barn upp till 12 år)

    Städning ingår i priset

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Under sommarsäsongen erbjuder vi frukost, lunchpaket och middagssoppa vid förbeställning. Vi har alkoholfriadrycker till försäljning. Medtag vin/öl om ni önskar.

Vi lagar gärna mat till större sällskap även för catering, fest, bröllop, släktträffar, dop, minnesstunder och konferenser. Vi ordnar även förbeställda middagar för sällskap om minst tio personer

Vänligen kontakta oss för menyförslag.

Vägbeskrivning

HITTA TILL ÖSTERHAMNS PENSIONAT

Passbåt går från Simpnäs brygga till Arholma. Från Arholma norra brygga, följ skyltningen mot Österhamn, det är ca 1,2 km till Österhamns pensionat. Biljett kan betalas med SL:s accesskort . För båt och busstidtabeller se www.waxholmsbolaget.se

Bil: Väg 76 mot Norrtälje. Från Norrtälje fortsätt på väg 283 mot Grisslehamn/Älmsta, sväng av höger mot Simpnäs, Björkö-Arholma. Parkering finns vid Simpnäs brygga.

Buss: 676 från Stockholm eller 677 från Uppsala till Norrtälje, byt till buss 636, Östersjö brygga och kliv av vid Simpnäs brygga. SL:s accesskort gäller från Stockholm till Simpnäs.

Båt: Under sommaren går det Waxholmsbåt från Stockholm till Arholma. Båtresan tar ca 4 timmar och det finns restaurang med fullständiga rättigheter på båten. Planera er resa med hjälp av Waxholmsbolagets reseplanerare www.waxholmsbolaget.se.

Egen båt: gästhamn finns vid Österhamnsviken. Därifrån är det ca 400 meter till Österhamns pensionat.

Hitta hit