True Nature Sweden

Johanneshov, Haninge

Från en resa runt jorden till Sveriges vildmark.
William Gilman, grundaren av True Nature Sweden tillbringade flera år i hjärtat av den svenska naturen innan han bestämde sig för att dela med sig av sin passion.

William kommer ursprungligen från Belgien och reste jorden runt i 5 år med bara sin ryggsäck och sitt tält. Under sina resor har han skaffat sig alla nödvändiga färdigheter för att överleva i den djupaste djungeln och de kallaste vintrarna. Det var på en av sina resor i Asien som han träffar sin blivande fru och bestämmer sig för att slå sig ner med henne i hennes hemland: Sverige – Men inte utan att lämna sin passion! William har sedan dess rest genom Sverige och upptäckt hela dess natur och kultur.

2016 grundade han True Nature Sweden. Detta för att dela sin kärlek till vandring, svensk kultur och vildmarken i dess renaste tillstånd. Tillsammans med True Nature Sweden-teamet och genom olika turnéutbud tar True Nature Sweden med sig sina gäster och får dem att upptäcka det fantastiska landskapet och naturen som Sverige har att erbjuda. Anpassat till allas tempo och nyfikenhet varierar turerna från "enkel upptäckt" dagliga vandringar till hårda vandringar på vintern!

På turen "Island hopping" i Stockholms skärgård utforskar vi olika öar med kajak under dagen. Vår kajaktur kommer att erbjuda en mättande måltid på en av de öde öarna. Där får vi tid att vila, med bara sällskap av Östersjöns dyningar och sjungande fåglar. Mot slutet av eftermiddagen paddlar vi tillbaka till Dalarö, vår utgångspunkt. Vi kommer att åka till andra öar för att upptäcka allt fantastiskt från denna del av skärgården, som förmodligen är en av de finaste och vildaste. Det skulle vara magiskt att få se en havsörn kretsa runt öarna och leta efter sitt perfekta byte. Man kan även ha turen att se någon av de många flyttfåglarna, exempelvis typer av gäss eller den berömda storskarven som flyger över horisonten i riktning norrut.

Fulla av minnen och påfyllda av ren luft återvänder vi till Stockholm och civilisationen.