Aktiviteter på Vaxholms Kastell

Vaxholm

Lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varann och komma varandra närmare. Vi har spännande och roliga aktiviteter som passar oavsett om det gäller teambuilding, en fest, möhippa/svensexa, familj eller barn på skolresa – och som du garanterat aldrig provat förut!

Fångarna på Kastellet
 (10 - 100 p)

Fångarna på Kastellet passar lika bra som inledning på en glad kväll som avslutning på en konferens eller helt enkelt som en kul grej tillsammans med kompisgänget. Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Aktiviteten tar 2 timmar. Starttider kl 09.00, 11.30, 14.30 eller 17.00.


Lagkampen
 (10 - 500 p)

I Lagkampen gäller det att plocka fram kämparglöden och släppa loss energi och kreativitet! Lagkampen är problemlösning och lagutveckling när det är som allra roligast. I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra. Aktiviteten tar 1,5 timme. Starttider kl 09.00, 11.30, 14.30 eller 17.00.

 

Självklart har fler spännande aktiviteter på Vaxholms Kastell för lite mindre grupper:

 

Escape Room (2- 6 p)

Kastellet Escape –  Escape Room aktivitet. Tänk dig att du och några vänner blir inlåsta i en fängelsecell och ni har 45 minuter på er att ta er ut. Det enda ni har till hjälp är er kreativitet och samarbetsförmåga.


Walk The Plank
 (1 p)

Boka den absolut häftigaste adrenalinutmaningen på Vaxholms Kastell, Walk the plank. 95 trappsteg upp i tornet, pulsen höjs, adrenalinet sprutar i kroppen, benen svajar och svetten pärlar sig i pannan. Vågar du ta klivet över kanten och falla 18 meter ner och landa i gruset på Kastellets Borggård?

 

Välkommen att kontakta oss vid frågor och bokning!

Bokningens öppettider Måndag-fredag Kl. 08.30-16.30

Tel: 08-1200 4870 E-post: info@kastellet.com