Aktiviteter på Vaxholms Kastell

Vaxholm

Kastellets aktiviteter är en perfekt utmaning för kollegor, vänner och familj i alla åldrar. Alla aktiviteter måste förbokas och genomförs i privata grupper.

Fångarna på Kastellet
 (minimum 10p)

Fångarna på Kastellet passar lika bra som inledning på en glad kväll som avslutning på en konferens eller helt enkelt som en kul grej tillsammans med kompisgänget. Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Aktiviteten tar 2 timmar. Starttider kl 09.00, 11.30, 14.30 eller 17.00.


Lagkampen
 (minimum 10p)

I Lagkampen gäller det att plocka fram kämparglöden och släppa loss energi och kreativitet! Lagkampen är problemlösning och lagutveckling när det är som allra roligast. I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra. Aktiviteten tar 1,5 timme. Starttider kl 09.00, 11.30, 14.30 eller 17.00.

Escape Room (2- 6 p)

Kastellet Escape –  Escape Room aktivitet. Tänk dig att du och några vänner blir inlåsta i en fängelsecell och ni har 45 minuter på er att ta er ut. Det enda ni har till hjälp är er kreativitet och samarbetsförmåga.

Välkommen att kontakta oss vid frågor och bokning!

Bokningens öppettider Mån-Fre kl. 09.00-15.00

Tel: 08-1200 4870 E-post: info@kastellet.com