Badholmen

Vaxholm

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm. En perfekt ö för såväl företagsfester, bröllop och andra tillställningar.
Här finns två restauranger för olika typer av sällskap, Magasinet för upp till 130 gäster och Kalaset som är lite mindre och rymmer upp till 44 personer för middag.

På Badholmen tillagar vi alla rätter med noggrant och väl utvalda och förstklassiga råvaror. Valmöjligheterna är många och våra kockar har komponerat härliga festmenyer, bufféer och smårrätter för alla typer av events. Till detta rekommenderar vi vårt dryckespaket för att toppa matupplevelsen.

Badholmen finns tillgängligt under perioden maj-september.

All mat vi tillagar följer WWF´s riktlinjer gällande fisk och skaldjur.

Toppa din vistelse hos oss med en aktivitet i världsklass. Välj mellan Fångarna på Kastellet och Lagkampen.

Fångarna på Kastellet (10 - 100 p)

Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar

Lagkampen (10 - 500 p)

I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.

Välkommen att kontakta oss vid frågor och bokning!

Bokningens öppettider Mån-Fre kl. 09.00-15.00

Tel: 08-1200 4870 E-post: info@kastellet.com