Konferera i Växthuset

Vaxholm

På vår lugna innergård hittar du Växthuset. En plats för avkopplande och kreativa halvdags-, heldags- och kvällskonferenser för upp till 12 personer. Givetvis med full service och catering och möjlighet till kompletterande teamaktiviteter. Vi samarbetar med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan därför hjälpa dig att sätta ihop just det konferenspaket som du önskar.

Växthuset är öppet för konferenser från mars till december, eller så länge temperaturen håller sig runt nollan eller över. Är det kyligt tänder vi brasan i kaminen och låter den sprida sin sköna värme. Om vårsolen gassar kan du flytta ut mötet till innergården och skuggan av bigarråträdet och fortsätta samtalen där.

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens
Ibland behöver man bara några lugna fokuserade timmar iväg från kontoret. I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukar vi upp med kaffe och frukostfrallor när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat kaffebröd. Möjlighet finns att beställa till lunch som serveras inne i Växthuset. 

Heldagskonferens
I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras förmiddagsfika med hembakade frallor och tillbehör, lunch samt eftermiddagskaffe med nybakade bullar. 

Kvällskonferens
Föredrar ni att spendera dagen med aktiviteter och äta middagen hos oss? Då rekommenderar vi kvällskonferensen. Vi dukar upp middagsbuffé eller trerätters middag och tänder kaminen och stormlyktorna. Välkomna från kl. 18 till 22. 

Möjlighet finns att beställa till dryckespaket med viner och andra drycker som matchar middagsmenyn.

 

För priser, se vår hemsida: www.vaxholmsbedandbreakfast.se/konferens

Kontaktinformation

Vaxholms Bed & Breakfast
Drottninggatan 7
Vaxholm
Kontaktperson: Linda Wahlström
Telefon: 0703-703725333
Telefon: 0703-725333
Bokning: 0703-725333

E-post: linda@vaxholmsbedandbreakfa...
Hemsida: www.vaxholmsbedandbreakfast.se

Faciliteter

Konferensmöjligheter
Restaurang med fullständiga rättigheter
Året runt öppet
Gratis WiFi

Hitta hit