Konferera i Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast

Vaxholm

Vaxholms Bed & Breakfast är ett litet hemma-hos-hotell, i en privat villa i Vaxholms äldre villakvarter. Här finns boende i tre rum (7 bäddar), alla med separat ingång och privat dusch/toalett. På den lugna innergården finns också Växthuset som ni kan boka för möten och konferenser för upp till 12 personer. Givetvis med full service och catering och möjlighet till olika teamaktiviteter. 

Växthuset är öppet för konferenser från mars till december, eller så länge temperaturen håller sig runt nollan eller över. Är det kyligt tänder vi brasan i kaminen och låter den sprida sin sköna värme. Om vårsolen gassar kan du flytta ut mötet till innergården och skuggan av bigarråträdet och fortsätta samtalen där.

Välj mellan halv- och heldagskonferens. Eller låt dagen övergå i kväll och middag där vår kock lagar maten bara för er. 

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens
Ibland behöver man bara några lugna fokuserade timmar iväg från kontoret. I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukar vi upp med kaffe och frukostfrallor när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat kaffebröd. Möjlighet finns att beställa till lunch som serveras inne i Växthuset. 

Heldagskonferens
I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras förmiddagsfika med hembakade frallor och tillbehör, lunch samt eftermiddagskaffe med nybakade bullar. 

Privat middag
Föredrar ni att spendera dagen med aktiviteter och äta middagen hos oss? Då rekommenderar vi kvällskonferensen. Vi dukar upp middagsbuffé eller trerätters middag och tänder kaminen och stormlyktorna. Välkomna från kl. 18 till 22. 

Möjlighet finns att beställa till dryckespaket med viner och andra drycker som matchar middagsmenyn.

Övernattning
Är ni ett sällskap på upp till 7 personer kan ni stanna över natt i vårt B&B. Är ni fler hjälper vi er att boka rum hos närliggande kollegor. På morgonen äter ni gemensam frukost i Växthuset.  

Teamaktiviteter på Vaxholms Bed & Breakfast

Gör era egna chokladpraliner
Under några timmar i vårt kök får du prova på att gjuta egna chokladpraliner. Tillsammans väljer ni bland våra goda fyllningar, putsar och dekorerar formarna och gjuter. Ni kommer också att få prova på att tablera choklad på marmorskiva till rätt temperatur. Innan ni går packar vi era praliner i vackra askar att ta med hem.

Lär dig baka saftiga kanelbullar
Finns det något godare till fikat än en nygräddad kanelbulle? 2017 fick vi priset "Årets Hembakare" för våra kanelbulleworkshops. Följ med in i köket ni också och lär er baka riktigt saftiga kanelbullar. De bullar ni inte äter upp till för- eller eftermiddagskaffet får ni med er hem.

Stadsvandring genom historiska Vaxholm
Följ med på en guidad tur genom Vaxholms historia och pittoreska kvarter. Hör guiden berätta om livet som fiskare, soldat och sommargäst i slutet av förra seklet.

Fler aktiviteter
Föredrar ni yoga, fiske, segling eller mer äventyrliga aktiviteter? Bara säg till! Vi samarbetar med de flesta aktivitetsföretag i Vaxholm och kan därför hjälpa er att sätta ihop det konferenspaket ni önskar.  

För priser, se vår hemsida: www.vaxholmsbedandbreakfast.se/konferens

Kontaktinformation

Vaxholms Bed & Breakfast
Drottninggatan 7
Vaxholm
Kontaktperson: Linda Wahlström
Telefon: 0703-725333
Telefon: 0703-725333
Bokning: 0703-725333

E-post: linda@vaxholmsbedandbreakfa...
Hemsida: www.vaxholmsbedandbreakfast.se

Prisinformation

För priser se vår hemsida www.vaxholmsbedandbreakfast.se/konferens

Faciliteter

Konferensmöjligheter
Restaurang med fullständiga rättigheter
Året runt öppet
Gratis WiFi

Hitta hit