Hemma-hos-konferens i Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast

Vaxholm

Ibland behöver man komma iväg från kontoret en dag – eller kanske bara några timmar – för att samla gruppen, fokusera tankarna och prata ihop sig. Välkommen hem till oss! I Växthuset, på vår lugna innergård kan ni konferera utan att någon stör. Ni är de enda gästerna så ni har både Växthuset och innergården helt för er själva. Fika, lunch och middagar tillagas bara för er. Kombinera konferensen med boende, eller boka ett möte över dagen.

Växthuset är öppet för möten, middagar och konferenser för grupper på upp till 12 personer året runt. Om regnet piskar mot rutorna och vinden viner tänder vi brasan i kaminen och låter den sprida sin sköna värme. När vårsolen gassar ställer vi dörrarna på vid gavel, eller flyttar ut samtalen till innergården och skuggan under bigarråträdet.

Våra konferenspaket

Halvdagskonferens
I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukar vi upp med kaffe och frukostfrallor när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat hembakat kaffebröd.

Ni kan också beställa till lunch som även den serveras i Växthuset.

Heldagskonferens
I vår heldagskonferens har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras morgonfika med kaffe och frukostfrallor, lunch och eftermiddagsfika med nybakade bullar och annat hembakat kaffebröd.

Företagsmiddag
Ni kan också boka Växthuset för en enskild företagsmiddag. Då lagar vi maten bara för er, och ni har hela Växthuset och innergården för er själva hela kvällen. Menyn bestämmer vi tillsammans och maten serveras på stora fat och gemensamma skålar direkt på bordet så att ni själva kan lägga för er så mycket som ni önskar, ta om, dela och skicka runt. Vi har fullständiga rättigheter så om ni vill ha en öl eller ett glas vin till maten är det inte heller några problem. Välkomna från kl. 18 till 22.

Vill ni stanna över natt? 
Alla våra konferenser kan kombineras med övernattning. I vårt B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande kollegor. Frukosten äter ni tillsammans i Växthuset.

För mer information och priser se vår hemsida: vaxholmsbedandbreakfast.se/se/konferens

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
Vaxholm
Kontaktperson: Linda Wahlström
Telefon: 076-3070773
Telefon: 076-3070773
Bokning: 076-3070773

E-post: reservation@vaxholmsbedandb...
Hemsida: vaxholmsbedandbreakfast.se/...

Prisinformation

För priser se vår hemsida
vaxholmsbedandbreakfast.se/se/konferens

Faciliteter

  • Konferensmöjligheter
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Året runt öppet
  • Gratis WiFi

Hitta hit