FISKEEVENT.SE - FISKEGUIDNING

ÅKERSBERGA, Österåker

Fiskeguidning för Företag & Privatpersoner

Fiskeevent.se erbjuder en härlig naturupplevelse med spännande fiske i hela Stockholms skärgård och Mälaren.
Våra professionella fiskeguider tar er med till sina hemliga vikar på ett spännande fiskeäventyr.

Fisket sker från moderna, säkra sportfiskebåtar och vi tillhandahåller fiskeutrustning och flytvästar/flytoveraller till alla.

Vi ordnar med mat & dryck och om ni önskar går vi i land och tillagar god mat över öppen eld, vilket ger en extra känsla av härligt vildmarksliv.
I samband med fisket kan vi också ordna fisketävling och annat skoj som extra krydda på dagens aktivitet.

Vi har samarbete med ett antal vandrarhem, hotell & konferensanläggningar i skärgården som erbjuder boende, mat och andra aktiviteter, tillsammans kan vi erbjuda er olika paketlösningar med fiske, boende och konferens m.m.
Vi har stor vana av att arrangera företagsevent, och självklart anpassar vi fisket utefter era önskemål, ni kan själva välja plats för upphämtning och avlämning samt hur länge fisket skall pågå etc.

Inga förkunskaper krävs, då våra erfarna fiskeguider lär ut den teknik som behövs, så oavsett om ni är nybörjare eller vana sportfiskare så kommer vi att ha en spännande och trevlig dag tillsammans på sjön. Ni behöver bara ta med ert goda fiskehumör så ordnar vi resten!

 

Kontakta oss för bokning så kan vi tillsammans planera en aktivitet så som ni vill ha det.

info@fiskeevent.se

Kontor: +46 8 654 39 60

Mobil: +46 70 590 40 60

 

Läs mer på vår hemsida www.fiskeevent.se

 

 

Fakta

Båtarna har den säkerutrustning som krävs i form av navigation/kommunikationsutrustning, först förband, samt nödraketer/nödbloss. Samtliga passagerare får låna CE godkända flytvästar eller flytoveraller och vi har tecknat de försäkringar som täcker både utrustning och passagerare. Guiderna har den behörighet som krävs för passagerartrafik, samt gedigna kunskaper och stor vana till sjöss.

Oavsett om ni väljer något av våra *fiskepaket eller om vi specialanpassar en aktivitet utefter era önskemål, så ingår alltid följande:

- Fullt utrustade fiskebåtar med guide (1 - 4 pers. + guide / båt)

- Försklassig fiskeutrustning.

- Flytvästar/flytoveraller beroende på väder och vind.

- Fika/dryck med bulle.  

Lunchpaket ordnas mot tillägg. Välj om vi skall tillaga mat över öppen eld i det fria eller ordna färdiga lunchpaket  i form av mackor, sallad m.m.

*Exempel på fiskepaket:

Heldags fiske ca. 8 timmar  |   Halvdags fiske ca. 4,5 timmar  

Vägbeskrivning

Vi fiskar i hela Stockholms skärgård & Mälaren. Normalt väljer vi att fiska i ett område där det för tillfället är bäst chans för bra fångst och utgångshamn varierar, men självklart anpassar vi oss utefter era önskemål och kan hämta upp och lämna av på valfria platser i skärgården och Mälaren utefter ö.k.