Fiska med Catch & Relax

Vaxholm

Catch&Relax har hållit igång heltid sedan 2005 och erhållit flera utmärkelser för sina aktiviteter och värdskap. Vi ser till att era mål och förhoppningar blir infriade och tillsammans med ett flertal underbara anläggningar i skärgården hoppas vi få se er som våra gäster snart.

Vi är specialister på att genomföra spännande och trevliga aktiviteter för konferensen, företagsmöten och när du som företagare har viktiga gäster, lokala som internationella. 

Grupp storlek 2-100 personer för fiske, kombinationsaktiviteter med t.ex. segling, rib eller landbaserade aktiviteter som tex klättring i äventyrsbanorna i Skypark, Fångarna på Kastellet, yoga, olika provningar mm.

Halv- eller heldag, vi skräddarsyr efter era önskemål och förutsättningar.

Mat & fika, vi innehar livsmedel tillstånd och kan därför erbjuda tillagning av mat där vi väljer att stanna upp i aktiviteten, lunch eller middag ute i skärgården.

Fisket sker från topputrustade båtar varav flera är våra egna med guider som har lång erfarenhet av att ta hand om gäster ute i skärgården. Alla är certifierade och försäkringar finns för all vår verksamhet.

Gädda, abborre, gös och inte minst havsöring är de fiskar som vi fiskar på. Fiske från båt är både roligt, spännande och rogivande med plötsliga adrenalinkickar.

Kontaktinformation

Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
vaxholm
Kontaktperson: Helen Lundgren
Telefon: 08-54491320
Telefon: 070-5560952
Bokning: 08-54491320
Fax: 070-8660203

E-post: info@catchrelax.se
Hemsida: http://www.catchrelax.se

Öppettider

08.00-21.00 måndag - söndag

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från Roslagstull, kör mot Norrtälje E18. Kör förbi Täby, kör förbi Hägernäs (Mc Donalds), ta av höger avfarten mot Vaxholm (väg 274) och åk mot Vaxholm och ner till hamnen.

Faciliteter

Restaurang
Fritidsfiske
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
WiFi
WC/Toalett
Frukostservering
Kaffe/Te

Hitta hit