Båttur med Catch & Relax

Vaxholm

Ta er till och från Vaxholm med båt eller ta en tur i skärgården. Se Vaxholm från vattnet, eller åk runt bland våra fantastiska öar i Stockholms skärgård. Boka med guide eller åk bara en sväng, ät picnic på någon klippa. Du väljer vad som passar. Fler båtmodeller finns från mindre båtar till större modeller, utrustade med toalett och andra bekvämligheter. 

Catch&Relax har hållit igång heltid sedan 2005 och erhållit flera utmärkelser för sina aktiviteter och värdskap. Vi ser till att era mål och förhoppningar blir infriade och tillsammans med ett flertal underbara samarbetspartners i skärgården hoppas vi få se er som våra gäster snart.

Vi är specialister på att genomföra spännande och trevliga aktiviteter för privatgästen eller företagsmöten.

Grupp storlek 2-100 personer för fiske, kombinationsaktiviteter med t.ex. segling, rib eller landbaserade aktiviteter som tex klättring i äventyrsbanorna i Skypark, Fångarna på Kastellet, yoga, olika provningar mm.

Per timme, halv- eller heldag, vi skräddarsyr efter era önskemål och förutsättningar.

Mat & fika, vi innehar livsmedelstillstånd och kan därför erbjuda tillagning av mat där vi väljer att stanna upp i aktiviteten, lunch eller middag ute i skärgården.

Vi arbetar endast med topputrustade båtar och alla våra guider som har lång erfarenhet av att ta hand om gäster ute i skärgården. Alla är certifierade och försäkringar finns för all vår verksamhet.

Välkommen du också!

Kontaktinformation

Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm
Telefon: 08-54491320

E-post: info@catchrelax.se
Hemsida: http://www.catchrelax.se

Öppettider

08.00-21.00 måndag - söndag

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från Roslagstull, kör mot Norrtälje E18. Kör förbi Täby, kör förbi Hägernäs (Mc Donalds), ta av höger avfarten mot Vaxholm (väg 274) och åk mot Vaxholm och ner till hamnen.

Hitta hit