Kiralina Salandy

Soul Medicine - Rådmansö Kyrka

Rådmansö kyrka, Norrtälje

Soul Medicine
Marie Bergman, Kiralina Salandy och Sofia Sivertsdotter

Sångerskan och musikern Marie Bergman har under flera år samlat hundratals personer i Toning för alla i en av Stockholms största kyrkor, Katarina kyrka på söder.

Marie lyssnade till Sofias dikter och fastnade direkt för de raka, enkla och livskloka reflektionerna. Livsnära! Marie bjöd in Sofia som gäst till sin toning i Katarina kyrka för att framföra sina dikter, som de även tonade till. Där började deras vänskap.
Marie hörde Kiralina sjunga och blev upplyft, omvärmd och glad av den allvarliga glädjen i hennes röst. - Hon bar en tradition av naturlig bindning mellan röst och lyssnare.
De satt en hel dag i Maries kök och sjöng, sång efter sång och har efter det inte kunnat sluta sjunga tillsammans.

Marie, Kiralina och Sofia har nu skapat gruppen Soul Medicine för att sprida glädje, livskraft, frihetskänsla och helhet. Under våren kommer det bli möjlighet att lyssna till dem på olika platser och olika rum. Den 10 april kl 19.00 kommer de till Rådmansö Kyrka! Entré 200 kr

Marie Bergman
Folkkär musiker, sångerska och kompositör som med sin personliga kraftfulla röst och närvaro berör. Under 8 år har Marie lett Toning för alla – en gemenskapsceremoni där hon samlar hundratals människor för att ”tona” – det är toner utan ord något hon kallar ”Livstonen”.

Marie om Soul Medicine: - När våra toner och ord klingar samman skapas någonting starkt, berörande vackert och upplyftande som alla kan känna.


Kiralina Salandy
Sångerska från Canada som rör sig i genres som gospel, folkmusik, country, jazz. Kiralina framträder flitigt runtom i Sverige framför allt med gospel- och jazzmusiken
Kiralina om Soul Medicine: - I love being in Soul Medicine, because I believe that today people need a place to slow down from the fast pace world and reflect and have a moment of inner healing. Our hope is that they can find a moment through "Soul Medicine".

Sofia Sivertsdotter
Är bland annat författare till böckerna Livnära – 82 dikter om livet, Tillitens väg – konsten att lita på livet och Strimmor av ljus. Sofia skriver för att upptäcka, synliggöra, utforska och uttrycka. När hon skriver hittar hon nyanser och toner som hon inte finner utan att formulera dem i ord. - Att skriva för mig är att djupandas.
Sofia om Soul Medicine: - Musik och natur är mina två allra största inspirationskällor i skrivandet. Att kombinera lästa ord med musik och sång från två oerhört begåvande sångerskor är stort. Vi har olika uttryckssätt, men i Soul Medicine är det den inre kärnan som lyfter. Vi hoppas skapa ett rum dit alla kan komma oavsett bakgrund och nuläge för en stunds påfyllning och själslig närhet. När vi skiljs åt hoppas vi att en liten del av rummet har flyttat in i oss alla.

10apr 19:00 - 20:30 Rådmansö kyrka

Kontaktinformation

Kim Kultur & Nöje AB
Lundmansgatan 9 c/o Vandrarhemmet Hvilan

Telefon: 0709-951761
Telefon: 0709-951761
Bokning: 076-7650660

Arrangör: Kim Kultur & Nöjen AB

E-post: info@kimkultur.se
Hemsida: http://www.kimkultur.se

Fakta

Soul Medicine
Marie Bergman, Kiralina Salandy, Sofia Sivertsdotter
bjuder på upplyftande, glädjande poesi, sång och musik

Rådmansö Kyrka
10 april 2018 kl 19.00
Entré 200 kr

Vägbeskrivning

Kör ut på E18 från Stockholmsvägen och Arstabacken
3 min (1,7 km)


Kör in på E18
9 min (11,5 km)


Följ Rådmansövägen mot Kungsgårdsvägen
7 min (5,9 km)

Rådmansö Kyrka
Kungsgårdsvägen 36, 761 94 Norrtälje