.

Fredriksborg Hotel

Värmdö

Fredriksborg Hotell har 15 rum i de gamla officersbostäderna tillhörande Fredriksborgs Fästning. Denna stod klar 1735 och var då rikets starkaste och skulle skydda det smala Oxdjupet in mot Stockholm. Det är än idag den enda vägen in för bl.a. stora kryssningsfartyg. Hotellet är öppet alla dagar på sommar och vid julbord, och helger övrig tid. Det är dock bokningsbart alla dagar för konferens, bröllop, event och privatfest mm.

Fredriksborg är statligt byggnadsminne och 2013 invigdes hotellet på denna historiska och vackra plats som har makalös utsikt över Skärgården i norr och söder. Hotellet har guidning i fästingen och berättar dess historia 1maj-30sep och kan även nyttjas för fest, bröllop, konferens, utställning mm.

Fredriksborg ligger nära Vaxholm och endast 45min med bil eller RIB, och med publik buss eller pendelbåt som alternativ. Fredriksborg erbjuder bryggor, kanontorn, fästningen, ett orangeri, trädgård och 5 ha naturmark i idyllisk miljö - med hotell, restaurang, café, uteservering, partytält, badmöjlighet och bryggservering beroende på säsong.

Läs mer på www.fredriksborghotel.se

Kontaktinformation

Fredriksborgsvägen 17
13990 Värmdö
Telefon: 08-54138050

E-post: info@fredriksborghotel.se
Hemsida: http://www.fredriksborghote...

Öppettider

.
  1. Idag.
  2. Tisdag.
  3. Onsdag.
  4. Torsdag.
  5. Fredag15:00-24:00
  6. LördagDygnet runt
  7. Söndag00:00-11:00

Hitta hit