Film om Marholmen

Sommar på Marholmen 2019

Norrtälje
Svensk sommar när den är som bäst
Om någon fick helt fria händer att skapa en plats som fångar det bästa av den svenska sommaren, skulle Marholmen kunna vara den platsen. Här är du omfamnad av himmel och hav, på en ö som har allt du kan tänka dig för att bara koppla av, njuta och ha kul. Bara en timme från Stockholm och trettio meter från fastlandet.

Ta med familjen, vännerna eller släkten och förbered dig på att stormtrivas även om det är stiltje på vattnet. Mer sommar än på Marholmen blir det knappast.

En ö av upplevelser
Den vackra skärgårdsnaturen och närheten till havet finns med dig i varje steg du tar på Marholmen. Men här finns så mycket mer. Vill du slappa och bada kan du välja mellan släta klippor och härliga sandstränder. Vill du ha aktivitet kommer du upptäcka att Marholmen är som en enda stor lekplats. Du kan hyra båt, paddla kajak, segla katamaran, fiska, spela tennis, boule, äventyrsgolf, fotboll, relaxa i vårt spa eller… ja, vad du än känner för. Antingen på egen hand eller i de gemensamma aktiviteter vi arrangerar varannan kväll för både vuxna och barn.

Hur vill du ha Din sommar?
Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Du kan ta in på vårt nya hotell med havsutsikt och leva all inclusive eller bo i någon av våra fina stugor med självhushåll. Eller varför inte göra en kombo, rå dig själv i egen stuga och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Besök vår restaurang eller sätt dig en stund i solen på uteserveringen. Livet är enkelt i öriket Marholmen.

 
Erbjudanden och aktiviteter för Sommaren 2019 på Marholmen gäller under perioden 1 juli – 11 augusti

Boka

Prisinformation

För prisinformation gällande sommaren 2019, hör av dig till oss på 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se.

 

 

Faciliteter

Uteservering
Lunch
Kabel TV
Hiss
Minigolf/Bangolf
Bollspel
Boule
Båtuthyrning
Fritidsfiske
Hundbad
Husdjur välkomna
Kanotuthyrning
Lekplats
Lekrum för barn
Restaurang med fullständiga rättigheter
Motionsslinga
Uteplats
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning
Barnmeny
Parkering
Badplats
Bussparkering
Gratis WiFi
Hjärtstartare

Hitta hit