Baltic Pro Fiskeguidning

ÅKERSBERGA, Österåker

Ett roligt och uppskattat företagsevent!

Vi fiskar i hela Stockholms skärgård samt Mälaren. Gädda, Abbore, Gös och Havsöring är det vi vill ha på kroken, och vi anpassar fisket utefter säsong och era egna önskemål. Vi gör arrangemang även för större grupper.

Fisket sker ombord på fullt utrustade och sjösäkra sportfiskebåtar och vi tillhandahåller förstklassig fiskeutrustning samt flytvästar/flytoveraller till alla.

Inga förkunskaper krävs, då våra erfarna fiskeguider lär ut den teknik som behövs, så oavsett om ni är nybörjare eller vana sportfiskare så kommer vi att ha en spännande och trevlig dag tillsammans på sjön.
Ni behöver bara ta med ert goda fiskehumör så ordnar vi resten!

Vi har stor vana att arrangera företagsevent och självklart skräddarsyr vi fisket utefter era önskemål.
Om ni önskar går vi i land och tillagar god mat  över öppen eld, vilket ger en extra känsla av härligt vildmarksliv. I samband med fisket kan vi också ordna fisketävling och annat skoj som extra krydda på dagens aktivitet.
Ni kan själva välja plats för upphämtning och avlämning, t.ex. så kan vi hämta upp er vid närmsta brygga där ni befinner er och ni väljer själva hur länge fisket skall pågå.

Ser fram emot en härlig dag på sjön tillsammans med er!

Kontakta oss för bokning så kan vi tillsammans planera en aktivitet så som ni vill ha det.

info@balticpro.nu  / +46 70 590 40 60

Kontaktinformation

Baltic Pro Fiskeguidning

184 40 ÅKERSBERGA
Telefon: 08-6543960
Telefon: 070-5904060

E-post: info@balticpro.nu
Hemsida: http://www.balticpro.nu

Prisinformation

Vi erbjuder en rad olika fiskepaket både för privatpersoner och företag. Läs mer på vår hemsida www.balticpro.nu, eller maila din förfrågan till info@balticpro.nu

Fakta

Fisket bedrivs från fullt utrustade och sjösäkra båtar, och vi har den utbildning, behörighet och försäkringar som erfordras.

Oavsett om ni väljer något av våra *fiskepaket eller om vi specialanpassar en aktivitet utefter era önskemål, så ingår alltid följande:

- Fullt utrustade fiskebåtar med guide (1-4 pers. + guide / båt)

- Försklassig fiskeutrustning.

- Flytvästar/flytoveraller beroende på väder och vind.

- Fika/dryck med bulle.  

Lunchpaket ordnas mot tillägg. Välj om vi skall tillaga mat över öppen eld i det fria eller ordna färdiga lunchpaket  i form av mackor, sallad m.m.

*Exempel på fiskepaket:

Heldags fiske ca. 8 timmar  |   Halvdags fiske ca. 4,5 timmar  

Vägbeskrivning

Vi fiskar där det för tillfället är bäst chans för bra fångst och utgångshamn varierar, men självklart anpassar vi oss utefter era önskemål och kan hämta upp och lämna av på valfria platser i skärgården och Mälaren utefter ö.k.