Kapellet I Norrtälje

Norrtälje

Kapellet i Norrtälje är en kulturscen/bar/festvåning i centrala Norrtälje. En plats där Stand-up, teater och fartfyllda konserter kommer tillhöra vardagen!

Vårt vackra och stilrena Kapell uppfördes 1906 för att inrymma Baptistkyrkan i Norrtälje. Verksamheten pågick ända fram till 2015 då den överläts till oss med målet att skapa en kulturscen som kan gynna hela Norrtälje. Vi har nu varsamt renoverat Kapellet för att plocka fram dess potential och för att göra det till en trivsam och funktionell möteslokal. Vår önskan och förhoppning är att Kapellet ska bli en naturlig plats för all typ av kulturellt utbud för er som bor och vistas i Norrtälje med omnejd.

Vi kommer att erbjuda föreställningar av varierande slag allt från Stand-up till opera. Till dessa föreställningar kommer vi att servera god och vällagad mat från vårt restaurangkök som styrs med ömma händer av vår fantastiska köksmästare. Allt från riktiga festmåltider till enklare rätter kommer att erbjudas er.

Samtliga föreställningar och händelser kommer ni att kunna läsa om på vår hemsida. Har ni några förslag eller önskemål på evenemang är ni mycket välkomna att kontakta oss. Vår önskan är att ni ska känna att Kapellet är öppet för många olika kulturella yttringar.

Varmt välkomna!

Kontaktinformation

Kapellet I Norrtälje AB
Tullportsgatan 24
761 30 Norrtälje
Telefon: 0176-15060

E-post: info@kapellet.nu
Hemsida: http://www.kapellet.nu

Fakta

Öppningspremiär i maj 2017!