Konstutställning på Rävsten under Gräsö konstrunda

Rävstens stugby, Öregrunds och Gräsö skärgård, Östhammar

Hans Gustafsson ställer ut på Rävsten under Gräsö konstrunda. Hans bor i närområdet och har alltid haft ett brinnande intresse för djur och natur. Han har sedan barnsben avbildat dessa med både penna, pensel och senare även med motorsåg.

Louise Westerberg från på Ormöns glada kossor & skärgårdsfår ställer ut fårskinn, fotografier och alamanackor.

Detta är en del av Gräsö konstrunda och kommer under denna vecka ha utökade båttransporter och servering. Lunch och fika finns tillgängligt kl 11-17 dagligen under veckan.

Konstutställningen besöks kostnadsfritt. Passbåten kostar 100 kr per vuxen och 50 kr per barn tor. Barn till och med fem år åker gratis. Det går bra att ta med barnvagn eller rollator på passbåten.

Boka

Kontaktinformation

Rävstens stugby
Rävstens stugby

Telefon: 076-3360188
Bokning: 076-3360188

E-post: info@ravsten.se
Hemsida: www.ravsten.se

Öppettider

Under Gräsö konstrunda är utställningen öppen dagligen kl 12 till 17. För aktuella båttider och bokning av båttransport se www.ravsten.se.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

På Gräsö gårds vandrarhem kan du hyra en cykel och ta dig till vår passbåt. Eller hyr en kajak i Öregrund och paddla till oss.

Med bil kör du till Gräsös sydligast spets Äspskär som ligger tio km söder om färjeläget. Det är inte tillåtet att parkera bilen på vändplanen vid Äspskär. Använd anvisad parkering några hundra meter från bryggan.

Buss från Uppsala, Östhammar och Öregrund går regelbundet till Gräsö. För uppdaterade busstider se www.ul.se.

Faciliteter

Lunch
Gästhamn
Husdjur välkomna
Kiosk
Kreditkort accepteras
Kaffe/Te

Hitta hit