Möja Vandrarhem

Möja, Värmdö
 

Välkommen till ett mysigt familjeägt vandrarhem i Stockholms yttre mellanskärgård. Ett året runt boende på Möja, nära till allt och på gångavstånd från ångbåtsbryggan i Berg som är öns största by. I huset är det självservice så du tar med egna sängkläder (ej sovsäck) eller hyr på plats, fixar mat och städar själva.

Möja vandrarhem ligger idylliskt på en höjd vid landsvägen, huset har flera uteplatser och tomten mysiga klipphällar och en lummig trädgård. Planerar ni en privat fest eller företagsevent så kan ni hyra hela huset och vi hjälper er gärna med kringaktiviteter.

Vandrarhemmet tillhör STF (Svenska Turistföreningen) och medlemmar erhåller rabatt på boendet. Vi har öppet året runt och under högsäsongen är vandrarhemmet bemannat dagligen, vid lågsäsong möter vi upp er vid ankomst och avresa eller enl. överenskommelse.

Boka

Kontaktinformation

Bergs by 173
130 43 Möja
Telefon: 08-40910929

E-post: info@mojavandrarhem.se
Hemsida: www.mojavandrarhem.se

Öppettider

Öppet året runt!

Receptionen bemannad kl.10-17 från midsommar till augusti. Övrig tid vid ankomst eller enligt ök.

Prisinformation

Högsäsong; ca 350kr - 450 kr / person

Lågsäsong; ca 250 - 350kr / person

Fakta

På Möja bor ca 2o0 bofasta, det finns skola, sporthall, kyrka, åretruntbutik och krog, bondgård, museum och mycket mer. Landsvägen löper över ön förbi alla öns byar och sevärdheter. Perfekt för promenader, löpning eller cykel. Ön är en av de aktivaste i Stockholms skärgård och det finns fler föreningar och egenföretagare som arbetsföra.

Vägbeskrivning

Vandrarhemmet ligger på några minuters promenad från ångbåtsbryggan i Berg, följ bara landsvägen förbi Coop och ta till höger i T-korsningen vid det gula värdshuset. Efter ca 150 meter ligger vandrarhemmet på vänster sida upp för en liten grusväg.

Faciliteter

  • Dusch
  • Cykeluthyrning
  • Kylskåp
  • Kök
  • WiFi
  • WC/Toalett

Hitta hit