Familjefiske med Catch and Relax, Vaxholm

Ta ut din son eller dotter och fånga fisk. Många föräldrar har barn som inte tror på att det finns fisk i vattnet efter otaliga försök att fånga en fisk på sommarlovet. En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir en oförglömlig upplevelse och en minisemester! Bara båtfärden är ett äventyr i sig och vilken lycka när fisken krokas!
Våra större båtar känns som en mycket säker och bekväm plats att tillbringa dagen på även för mindre barn. Ni ska ju alla ha en lugn vistelse på sjön.

Hur går det till?
Att fiska är en komplett naturupplevelse. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare, att ni ska få lära er lite mer om fisken och vad för metoder och utrustning som fungerar under olika omständigheter. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen. Man behöver inte vara ”fiskenörd” för att uppskatta att vara ute på sjön med oss.

Våra förberedelser börjar redan innan vi sticker ut. Vi går alltid igenom förkunskaper och önskemål, en bra förberedelse gagnar för en härlig dag på sjön.

Våra mycket kunniga och erfarna guider kommer vara med er hela dagen ombord och de kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Vi börjar dagen med genomgång och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer vi plats för dagen.

Vad fiskas och vilken metod?
Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Generellt fiskar vi gädda, abborre och gös under den varmare perioden och havsöring och gädda under den kallare. Metoder är spinn- och flugfiske, vertikal jigging och jerk fiske och vi kan köra oftast olika metoder under samma tur.
 
Vi har all tänkbar utrusning med oss så du behöver bara se till att du är bekvämt klädd och bra om fötterna, under den kallare delen av året är det viktigt att ha varmt om fötterna. Du får flytvästar och om det för säsongen behövs även flytoverall.

Ombord finns alltid riklig picknick korg med kalla och varma drycker, fikabröd och lite tilltugg. Möjlighet för trevlig lunch ombord finns alltid eller så väljs en trevlig matplats utifrån väder och vind just den dagen.

Vi ser framemot att ta hand om er för att uppleva fiske och skärgård och ge oss ut på ett spännande äventyr tillsammans!

Kontaktinformation

Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm
Telefon: 08-54491320
Telefon: 070-5560952

E-post: info@catchrelax.se
Hemsida: www.catchrelax.se

Prisinformation

Barnrabatt
På tillkommande personpriset: 5-14år får 400 kr i rabatt per barn. Max 2 barn per sällskap upp t.o.m. 4 går gratis. I sällskap med 5 pers eller fler tar vi normalt någon av våra större båtar, i dessa sällskap betalar alla barn som vuxna

Fakta

 Priserna är inkl moms om inget annat anges

Alla turerna inkluderar fiskeutrustning, flytväst eller flytoverall, fika korg med bulle, choklad, varma och kalla drycker.

För fisket - max 5 personer i Sea Pro 24 blå eller röd

För bara åka båt - max 8 personer i Fishing 32

I fall av att utrustning för mer än 500 kr inkl moms per båt/guide (båtarna slås ej ihop) förstörs eller kastas bort, faktureras detta i samband med slutfakturering.

Betalning – 100% senast 14 dagar före aktivitet, Övrig tillkommande faktureras dagen efter aktivitet med 10 dagar netto

Avbokning 14 dagar eller närmare inpå aktiviteten innebär full fakturering på beställd aktivitet.

Väderförhållanden – vid dåligt väder ställs bara turen in i fall att det innebär fara att vara till sjöss.

Uppdaterad 2016-09-09, vi måste reservera oss för eventuella prisjusteringar som kan ske utanför vår påverkan.

Hitta hit