Appipelago – iPhone guide till Vaxholms historia och sevärdheter

Vaxholm

Vill du veta mer om Vaxholms spännande historia, eller är du bara nyfiken på de vackra hus och platser du passerar på promenaden runt ön? Med guideappen Appipelago i din iPhone får du en personlig guide med berättarröst, text och bilder till Vaxholms sevärdheter och smultronställen. Följ kartan, eller slå på den smarta direktguidningsfunktionen så får du automatiskt en notis så snart du närmar dig något intressant och riskerar därmed inte att missa någon sevärdhet.

 Som en extra bonus finns även en "båtguide" som berättar mer om de intressanta hus, öar och sevärdheter som du passerar längs resan med Waxholmsbåt från Stockholm norr ut i den mellersta skärgården. Väljer du att kliva av på Grinda, Möja eller Finnhamn finns guider även för dem att ladda hem.

Guiderna i Appipelago fungerar offline så snart du har laddat ner dem. Passa därför på att ladda ner både appen och samtliga guider som du vill använda dig av (t ex. Vaxholmsguiden och Kastelletguiden) när du är i en wifi-zon så slipper du oväntade kostnader! För att inte ta upp onödigt mycket utrymme på din iPhone laddas guider för respektive ö ner separat som in app purchase. Låt äventyret börja!

Kontaktinformation

Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Kontaktperson: Linda Wahlström
Telefon: 0703-725333

E-post: linda@appipelago.se
Hemsida: https://itunes.apple.com/se...

Prisinformation

 

 

Hitta hit