Restaurang Kroken

Nynäshamn

Krokens meny bygger på vad som kallas för bistro/husman, med klassiska svenska och franska anrättningar så som Biff Rydberg, råbiff, halstrad fjällröding och moules frites. Kvalitet är A och O där målsättningen är att göra så mycket som möjligt på egen hand med meny och råvaror som följer säsongernas utbud.

Att komma till Kroken känns som att komma hem till någon, miljön är avslappnad med skärgårdsinspirerad inredning som sjökort, vrakdelar, lanternor samt oljelampor som sätter lite doft i lokalen. Antingen tar man en bit god mat i matsalen, kanske med ett passande årgångsvin plockat från deras eget vinrum, eller varför inte slå sig ner i en chesterfieldfåtölj i loungen och ta en drink med Östersjön inpå husknuten.

Sommartid öppnar Kroken även upp sina två uteserveringar där den ena ligger intill havstrappan bara ett par meter från havet. Avnjut sommarkvällen med en kall dryck ackompanjerad av Krokens egen huspianist.

Smaklig spis!

Kontaktinformation

Fiskargränd 8, Fiskehamnen
Nynäshamn
Telefon: 08-52015520

E-post: info@restaurangkroken.se
Hemsida: www.restaurangkroken.se

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Väg 73 eller 225 mot Nynäshamn. Följ skylt mot Fiskehamn.

Pendeltåg linje 35 (Stockholm Lokaltrafik, SL) till Nynäshamns Station. (Slutstation.) Stationen ligger ett stenkast från Fiskehamnen.

För information om tåget vänligen kontakta SL på 08-600 10 00 eller se www.sl.se

Hitta hit