Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäshamn

Hotell- och konferensanläggning med fantastisk mat. Nynäsgården ligger i ett lugnt villaområde, med gångavstånd till Nynäsgårds station och centrum. Här kan du bland annat få spabehandlingar, gå på qi gong och yoga.

Nynäsgården har 120 bäddar varav 37 i enkelrum. Det finns ett fåtal rum där hund får medtagas mot ett tillägg på 200 kr, dessa måste förbokas. 
Det finns också två minisviter samt en svit, alla med bubbelbadkar. Så varför inte överraska med till exempel en romantisk weekend?

Tillgänglighet:
Nynäsgården har 6 stycken tillgänglighetsanpassade rum. Två av dessa rum är dubbelrum med separata 90 cm breda sängar. Hiss finns i byggnaden. Vid behov går det att beställa en duschpall och en förhöjd toalettsits. Dörrarna till rummen är 90 cm breda och dörrarna till badrummen är 80 cm breda.

Varmt välkomna till Nynäsgården Hotell och Konferens!

Kontaktinformation

Telegrafgatan 41
Nynäshamn
Telefon: 08-52020590

E-post: konferens@nynasgarden.se
Hemsida: www.nynasgarden.se

Res med kollektivtrafiken

Station för pendeltåg (Stockholms lokaltrafik, SL)

Vägbeskrivning

Väg 73 eller 225 mot Nynäshamn. Sväng höger in på Industrivägen och sedan direkt höger in på Telegrafgatan. Hotellet ligger på nummer 41. Skyltar finns.

Pendeltåg linje 35 (Stockholm Lokaltrafik, SL) till Nynäs Gårds station. Gå upp till vägen och gå över bron över spåret. Följ sedan skyltar mot Nynäsgården.

För information om tåget vänligen kontakta SL på 08-600 10 00 eller se www.sl.se eller www.waxholmsbolaget.se

Hitta hit