Stugor Örskär

Östhammar

Välkomna att hyra de röda stugorna vid Örskärs fyr. Stugorna hyrs ut från maj-mitten av oktober. Fullt utrustade för självhushåll. Perfekt för dig som vill ha ett eget hus med bästa havsutsikt.
De två stugorna vid fyren har bästa möjliga utsikt ut mot havet. Stugorna hyrs ut helg, kortvecka eller vecka under vår och höst. Under sommaren  hyrs stugorna ut veckovis eller kortvecka.

Vi har också en liten fiskestuga på ca 15 kvm som vi hyr ut. Den ligger vid Alarängsviken på öns östra sida inne på naturreservatet. Den saknar el så där är det campingliv som gäller.

Kontaktinformation

Örskärs fyrplats

Telefon: 0173-34021
Bokning: 0173-34021

E-post: boka@orskarsfyr.se
Hemsida: www.orskarsfyr.se

Fakta

STUGA 1
4 bäddar

Stuga med 4 bäddar fördelat på 2 sovrum. Våningssängar med täcken och kuddar. Gästen tar själv med egna lakan.Fullt utrustat kök för självhushåll, spis, ugn, micro, kaffebryggare, kombinerad kyl/frys. Allrum med soffa och matplats. Tv, dvd. Hygienutrymme med dusch och toalett. Möjlighet till extrasäng för barn finns. I hyran ingår förbrukningsartiklar som toa/hushållspapper, diskmedel
och städmaterial.

För priser se www.orskarsfyr.se

 

STUGA 2

4-6 bäddar

Husdjur

Stuga, med 6 bäddar fördelat på 3 sovrum. Våningssängar med täcken och kuddar .Gästen tar med egna lakan.Fullt utrustad köksdel för självhushåll. Induktionsspis/ugn, diskmaskin, kaffebryggare, micro. Allrumsdel med soffa och tv/dvd. Hygienutrymme med toalett och handfat i stugan. Dusch finns i separat ingång i direkt anslutning till stugan.

 

Fiskestugan

Enklare stuga utan el, kontakta oss för info.

Boka
Epost: boka @ orskarsfyr.se.

Tel 0173-34021

Hitta hit