Rindö Hamn Bed & Breakfast

Vaxholm

Rindö Hamn Bed & Breakfast – med utsikt över Solöfjärden.

Här kan du bo med hela familjen i våra rymliga familjerum med egen toalett och handfat. Vi har även mysiga flerbäddsrum som kan nyttjas som enkelrum om så önskas. Till dessa finns fräscha utrymmen med dusch och toalett i korridoren. Det finns ett samlingsrum med pentry där du kan förvara dina kylvaror och koka kaffe eller te samt enklare förtäring. Om du vill tar du med fikat ut på den gemensamma balkongen eller slår dig ner i en utemöbel i vårt grönområde.

Frukost och lunch kan du äta på Vaxholms Brygghus som ligger i anslutning till Rindö Hamn Bed & Breakfast. Där har du även möjlighet att hyra kajak. Med eller utan instruktör. Oavsett tipsar vi dig gärna om våra fina paddelvatten runt hörnet.

I rumspriset ingår sänglinne och handduk.

Enkelrum – en person 595:-/natt
Flerbäddsrum – två personer 995:-/natt
Flerbäddsrum – tre personer 1.195:-/natt
Flerbäddsrum – fyra till sex personer 1.495:-/natt

Frukost serveras varje dag 07.30 – 09.30 på intilliggande Vaxholms Brygghus. Pris 75:-/pers.

Hitta hit

Med bil: Kör E18 norr ut mot Norrtälje och sväng av avfarten 185 och kör väg 274 mot Vaxholm. Ta färjan från Vaxholms centrum mot Rindö/Värmdö. Följ vägen (274) från färjan tvärs över Rindö till Rindö hamn.

Med buss: Ta buss 670 mot Vaxholm från tekniska högskolan och hoppa av vid Söderhamnsplan och ta färjan mot Rindö. På Rindö ta buss 688 och stig av vid hållplats Oskar-Fredriksborg.

GPS koordinater: N59° 23.480′ , E18° 26.040′