Magasinet i Waxholm

Vaxholm

Magasinets byggnad är från början en gammal smedja från 1800-talet. Den ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Idag är Magasinet en ”livsstilsbutik” med fokus på att njuta av livet och må bra, vi får ofta höra att det är en ”oas för inspiration och välmående”.

Vi mixar välkända varumärken med udda som vi alltid förnyar oss med. Vi satsar på kvalitet, produkter som du ska kunna trivas med och njuta av länge - saker som förgyller din vardag. Vi har möbler, tyger & tapeter och allt annat som har med inredning och trivsel att göra. Vi har också noga utvalda accessoarer, kläd- och skomärken.

I februari 2013 öppnade vi mellanplanet för yoga, meditationer, föreläsningar, allt som vi mår bra av. Det har varit mycket uppskattat och vi har i år utökat antalet yogapass och instruktörer. Under sommaren förvandlar vi yogastudion till en populär outlet med produkter från kända svenska märken.

Sedan hösten 2014 driver vi Bistro Magasinet på tredje våningen, där man kan njuta av en god lunch eller ta en fika och låta timmarna segla förbi. Under lågsäsong erbjudes även catering. Den stora takterassen bjuder på en underbar utsikt över Vaxholms Kastell och hamninlopp.

Öppettider
Måndag till fredag 10.00-18.00
Lördag 11.00-16.00
Söndag 12.00-16.00

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Bil från Stockholm
Kör E18 norrut från Stockholm Roslagstull. Kör ca 15 km och ta av vid trafikplats Arninge och kör väg 274 mot Vaxholm. Följ väg 274 hela vägen in till Vaxholm, ta sedan vänster vid Västerhamnsplan (stora färjeläget mot Rindö). Följ vattnet fram till rondellen och sväng höger. Följ sedan åter igen vattnet och runda Vaxholmshotell. Cirka 100 meter efter hotellet ligger Magasinet.

Båt från stockholm
Genom Waxholmsbolaget kan du ta vaxholmsbåtar från Stockholm, som avgår från Strömkajen vid Grand Hotel. När du kliver av båten tar du direkt till höger och följer vattnet cirka 125 meter.

Buss från stockholm
Buss 670 går till Vaxholm från Tekniska Högskolan/Östra Station och Danderyds Sjukhus. Kliv av vid slutstationen Söderhamnsplan. Ta sedan höger i rondellen och följ vattnet runt Vaxholms hotell ca 150 meter.

Hitta hit