Viking Line

Nacka, Norrtälje

Under rådande situation kring coronaviruset (covid-19), gäller särskilda regler utifrån myndighetsrekommendationer, för resor med Viking Lines fartyg. 

Läs mer här:

https://www.vikingline.se/hitta-resa/tidtabeller-anslutningar/planerade-uppehall-och-trafikavvikelser/corona

Välkommen till Viking Lines värld

Viking Line är ett publikt aktiebolag och ett marknadsledande varumärke i passagerartrafiken på norra Östersjön. Rederiet erbjuder passagerartrafik, rekreation samt frakttransporter med fartygen Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS samt med flaggskeppet Viking Grace.

Dagskryssning med m/s Rosella från Kapellskär
Vill du göra en dagskryssning från Roslagen gör du det enklast med m/s Rosella från Kapellskär.
Rosella går till Mariehamn och på ca 5 timmar njuter du av god mat, underhållning veckans alla dagar och över 1 000 kvm shopping. Missa inte vår goda buffé där dryck alltid ingår. På loven händer det alltid extra mycket för våra minsta gäster och då träffar man också vår skeppskatt Ville Viking.

Åland över dagen
Under sommarmånaderna kan du göra en heldagsutflykt till Mariehamn. Åk ut på morgonen, stanna 6 timmar på Åland och åk hem igen på kvällen. Vi lägger till centralt i Ålands enda stad och under dagen hinner du strosa på gågatan, besöka Sjökvarteren med åländskt hantverk, hyra en cykel för att se omgivningarna eller kanske ta ett dopp i havet. Det händer alltid något i Mariehamn på sommaren.

Stanna på Åland
Skärgårdsriket Åland är ett myller av mindre och större öar och ett paradis för dig som vill njuta av frisk luft, röda granitklippor och allt som havet erbjuder i form av bad, fiske, båtliv och paddling. När vintern kommer och isen lägger sig i vikarna uppstår nya möjligheter som skridskoåkning och isfiske. Det fina med Åland är de korta avstånden. Det är enkelt att ta sig från blåbärsskogen till nöjeskvarteren i Mariehamn.
Viking Line erbjuder många olika boendealternativ, allt från hotellvistelser till att hyra en stuga.

Boka

Kontaktinformation

Box 4154
131 04 Nacka
Telefon: 08-4524100

E-post: info@vikingline.se
Hemsida: www.vikingline.se

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Kontaktuppgifter
Viking Line Skandinavien AB
Box 4154
131 04 Nacka

Boka din resa på Vikingline.se eller 08-452 41 00.
Vid bokning via telefon tillkommer en serviceavgift.

Vägbeskrivning

•Kapellskär–Norrtälje 25 km
•Kapellskär–Stockholm 90 km
•Kapellskär–Uppsala 90 km

Hitta hit