Midsommar på Rävsten

Rävstens stugby, Öregrunds och Gräsö skärgård, Östhammar

Klockan 14 träffas vi vid samlingslokalen Stallet på Rävstens stugby. Vi lövar och sätter blommor på stången. Alla som hjälper till med stången, sjunger, spelar eller dansar bjuds på tårta och saft eller kaffe. Du kan komma med egen båt eller åka med vår passbåt om du inte redan bor här på stugbyn. Se wwww.ravsten.se för passbåtens turlista och bokning av plats på båten. Välkomna!

Kontaktinformation

Rävstens stugby
Rävsten 121
742 96 Gräsö
Telefon: 076-3360188

Arrangör: Rävstens stugby

E-post: info@ravsten.se
Hemsida: www.ravsten.se

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Rävsten är en ö sydost om Gräsö utanför Öregrund. Öregrund ligger ca 14 mil nordöst om Stockholm, ca 9 mil sydost om Gävle och ca 8 mil nordost om Uppsala.

Med bil
Åk till Öregrund. Ta bilfärjan över till Gräsö (gratis). På Gräsö sväng höger efter Gräsö kyrka och kör mot Äspskärs brygga. Från färjan tilll Äspskär är det 10 km och det tar ca 10 minuter att köra. Vid Äspskär kommer du till en vändplan och en brygga. Vid bryggan kan du lasta av ditt bagage. Parkering är inte tillåten på vändplanen vid bryggan, utan du kan ställa bilen på parkeringen några hundra meter norr om bryggan. Vi hämtar dig med vår båt enligt turlista eller på avtalad tid. Båtresan tar ungefär tio minuter.

Med buss
Busslinje 811 från Uppsala mot Öregrund eller 832 från Gävle med byte till 811 i Östhammar. Från Öregrund tar man buss 853 till Äspskär. Hållplatsens namn är Äspskärs brygga. Aktuella turlistor finns på www.ul.se.

Färja till Gräsö
Bilfärja (Gräsöleden) går mellan Öregrund och Gräsö enligt turlista. Vi kan upplysa dig om vilken färja du bör ta för att hinna i tid till Äspskär. Se till att du åker hemifrån i så god tid att du kommer med rätt bilfärja.

Hitta hit