Halvdagssegling Dalarö

En kortare segling för er som vill prova på att segla och kanske kombinera dagen med andra aktiviteter, kanske en kajaktur eller  en god matbit på Dalarö. Du hinner uppleva riktig skärgård med kobbar och skär!! Ni bokar hela båten för familjen eller kompisgänget och får den för er själva inklusive erfaren skeppare.

Vi lämnar hamn på morgonen eller efter lunch och är genast ute bland öar och skär – så nära är det från Dalarö till den riktiga skärgården. Under turen som varar fyra timmar hinner vi med en mättande för-eller eftermiddagsfika och en kopp rykande nybryggt kaffe och kanske några överraskningar i form av havsörn eller säl. Dalarö Skans och Jungfrufjärden finns inom räckhåll, och vi är lagom åter på Dalarö till lunch eller middag som med fördel kan intas på någon av Dalarös trevliga matställen.

Vi anpassar seglingen till väder, vind och förkunskaper hos gästerna, så oavsett väder kan vi lova en upplevelse, men vädret kan vi inte råda över. Det kan bli en långsam lugn segling på lugnt vatten eller en livlig färd över krabb sjö med fart och fläkt.

Besök vår sida för mer information!

Kontaktinformation

Nämdövägen 5
137 71 Dalarö
Telefon: 070-7432914

E-post: info@vindovatten.se
Hemsida: https://www.vindovatten.se/sv/

Öppettider

Öppet för bokning året runt. Vi seglar 1 maj till 31 oktober

Prisinformation

  • Baspris för hyra av hel båt 4 500 kr inkl 2 personer
  • Tillägg för ytterligare medföljande vid hyra av hel båt: 550 kr/vuxen, 275 kr/barn 5-15 år (totalt max 7 personer per båt)

I priset ingår:

  • Lån av vattentäta sjökläder och flytvästar
  • Fika med smörgås
  • Introduktion i segling
  • Skeppare

Sociala medier


Instagram

Fakta

Tillgänglighet

Alla dagar, enligt överenskommelse

Plats och tid

Start och slutpunkt är oftast Askfatshamnen, Dalarö,  09.00-13.00 alt 13.00-17.00 men utgångshamn kan variera.

Om våra båtar

Vi seglar båtar som Linjett 35, Arcona 36 och Beason 36, med en mycket hög standard. Detta är båtar som betraktas som verkligt goda seglare och ger den kräsne en upplevelse. Båtarna är också lätta att lära sig segla så även rena nybörjare är varmt välkomna. Alla får delta i seglingen.

Det går att vara maximalt sju ombord på varje båt under dagseglingar.

 

Hitta hit