Heldagssegling Dalarö

Under en heldagssegling med en eller två av våra fina 35-40-fotare tar vi oss från Dalarö ända till ytterskärgården om vädret tillåter. Vi ankrar i en vik och äter lunch, och ni får möjlighet att ta ett dopp eller ro en tur med jollen. Ni får helt enkelt prova på hur det är att vara ute med en segelbåt och njuta av både segling, natur och djurliv i den, som jag anser, vackraste skärgården som finns. Denna tur är lämplig om ni vill hinna både lära er lite om segling och koppla av.

Vi anpassar seglingen till väder, vind och förkunskaper hos gästerna, så oavsett väder kan vi lova en upplevelse, men vädret kan vi inte råda över. Det kan bli en långsam lugn segling på lugnt vatten eller en livlig färd över krabb sjö med fart och fläkt.

Varmt välkomna ombord önskar Birgitta Silfverhielm – ägare, skeppare och instruktör.

Besök vår sida för mer information!

Kontaktinformation

Askfatshamnen, Askfatsvägen
Dalarö
Kontaktperson: Birgitta Silfverhielm
Telefon: 070-7432914
Bokning: 070-7432914

E-post: info@vindovatten.se
Hemsida: http://www.vindovatten.se/

Öppettider

1 maj till 31 oktober

Prisinformation

Baspris för att hyra hela båten inkl skeppare, lunch ingår: 5995 kr (inkl 2 personer) Ytterligare personer betalar 650 kr, barn halva priset.

I priset ingår

  • Lån av vattentäta sjökläder och uppblåsbara flytvästar
  • Lunch och fika
  • Stopp i naturhamn för bad och lunch
  • Introduktion i segling
  • Skeppare

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen ligger vid Dalarö Torg där det även finns en livsmedelsbutik och bank, bankomat, pizzeria och vårdcentral.

Fakta

Tillgänglighet

Alla dagar maj till oktober, enligt överenskommelse

Plats och tid

Start och slutpunkt är Askfatshamnen, Dalarö,  09.00-17.00

Om våra båtar

Både Linjett 35, Arcona 36 och Benenteau Oceanis 40 är  kvalitetsbåtar med en mycket hög standard. Detta är båtar som betraktas som verkligt goda seglare och ger den kräsne en upplevelse. Båtarna är också lätta att lära sig segla så även rena nybörjare är varmt välkomna. Alla får delta i seglingen.

Det går att vara maximalt sju ombord på varje båt under dagseglingar på 35-36 fotarna och upp till 10 personer på 40-fotaren. När vi gör längre seglingar övernattar ni i dubbel- eller enkelkojer ombord. På Linjetten finns två separata kabiner med dubbelkojer och dessutom en salong med två bekväma fullängdskojer. På Arconan och 40-fotaren finns tre separata kabiner med dubbelkojer.

 

 

 

Vägbeskrivning

Från hållplatsen Dalarö Torg, gå över torget med ICA i ryggen. I andra änden av torget börjar Linnévägen. Följ den tills den tar slut och fortsätt rakt fram på gångväg som övergår i en trappa ner mot en stor parkeringsplats/båtuppläggningsplats. Följ bilvägen längs kanalen till vänster tills du kommer till hamnen. Våra båtar ligger på stenpiren längst ut i hamnen.
Kommer du med bil kör du från Stockholm på riksväg 73 mot Nynäshamn. Ta av på väg 227 mot Dalarö efter ca 20 km, och fortsätt till en T-korsning efter en bro över en kanal. Ta här till höger mot Dalarö och sedan direkt till höger igen in på Askfatsvägen som leder ner till Askfatshamnen. Det finns en stor avgiftsbelagd parkering. Fortsätt längs kanalen till hamnen och hamnpiren där du hittar våra båtar.
Välkommen!

Faciliteter

  • Hundar/pälsdjur får ej medtagas
  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Seglarskola/uthyrning

Hitta hit