Öppet för bokning

Vind o Vatten Seglingsupplevelser och kurser

Dalarö, Haninge

Tänk dig att glida fram mellan öarna i skärgården med enbart vindens hjälp...

Vi på Vind o Vatten ordnar seglingsturer för dig som drömmer om att få segla med familj eller vänner i Stockholms skärgård. Du kan boka några timmar, en hel dag eller flera dagar i sträck! Du och dina vänner får en båt med skeppare/instruktör för er själva, och varje segling blir unik på sitt speciella sätt. Det spelar ingen roll om du har seglat förut eller inte – du får både hissa segel, trimma och styra – om du vill! Och om du har seglingserfarenhet från tidigare kommer du garanterat att gilla hur våra båtar uppför sig. 

Seglarkurser för både nybörjare och avancerade

Är du ute efter att lära dig segla på allvar kan du boka en plats på våra populära kurser, eller boka en hel båt för privat kurs med familjen eller vännerna. Har du egen båt kan vi komma till dig för coachning! Vi har instruktörer på alla nivåer.

Stockholms skärgård är bäst!

Vi som driver Vind o Vatten har seglat på flera av världens hav, men vi är helt överens om att världens vackraste vatten finns här, runt hörnet. Låt oss visa dig våra bästa pärlor. Vi seglar från maj till september, ibland på vintern också!

Välkommen ombord önskar våra skeppare/instruktörer: Birgitta, Karin, Ulrika och Thomas. Jo, du läste rätt - nästan alla våra skeppare är kvinnor!

Besök vår hemsida för mer information!

Kontaktinformation

Nämdövägen 5
137 71 Dalarö
Telefon: 46-0737537527

Arrangör: Vind o Vatten Seglingsupplevelser och kurser

E-post: kontakt@vindovatten.se
Hemsida: https://www.vindovatten.se/sv/

Öppettider

Vi har öppet för bokning året runt. Årets tillgängliga seglingar läggs upp i december/januari och bör bokas i god tid!
  1. IdagÖppet för bokning
  2. TorsdagÖppet för bokning
  3. FredagÖppet för bokning
  4. LördagÖppet för bokning
  5. SöndagÖppet för bokning
  6. MåndagÖppet för bokning
  7. TisdagÖppet för bokning

Maj - september

Prisinformation

Seglingsturer på dagtid finns i prisklass från ca 1500 kr/person. En seglingstur med övernattning i Stockholms skärgård kostar från 5386 kr/person.

Sociala medier


Instagram

Fakta

Om Vind o Vatten

Vind o Vatten uppfyller alla krav på båtar och skeppare som ställs av Transportstyrelsen och andra myndigheter. Våra deltagare och gäster är försäkrade under segling med oss och alla får låna seglingskläder och flytvästar. Majoriteten av våra skeppare är kvinnor och vi seglar våra egna båtar. Välkommen till en unik seglingsverksamhet!

Om våra båtar

Linjett 35, Arcona 36 och Beason 36 är exempel på båtar vi använder i vår verksamhet.  De är alla kvalitetsbåtar med en hög standard. Detta är båtar som betraktas som verkligt goda seglare och ger den kräsne en upplevelse. Båtarna är också lätta att lära sig segla så även rena nybörjare är varmt välkomna. Alla får delta i seglingen.

Deltagare och boende ombord

Det går att vara maximalt sju ombord på varje båt under dagseglingar. När vi gör längre seglingar övernattar ni i dubbel- eller enkelkojer ombord. På Linjetten finns en separat kabin med dubbelkoj och dessutom en salong med två bekväma fullängdskojer.

Bokning och kontakt

För att boka segling med oss, läs mer på vår hemsida www.vindovatten.se och boka direkt i vårt bokningssystem. Du är också alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för att diskutera upplägg och innehåll på din segling!

Några exempel på våra seglingar hittar du under Erbjudanden.

 

 

Hitta hit