Vind o vatten Seglingsupplevelser och kurser, Dalarö

Dalarö, Haninge

Vind o Vatten erbjuder skeppar/instruktörsledd segling för enskilda, familjer och mindre grupper och företag. Vi seglar i första hand en 35 fots (10.80 m) Linjett, en segelbåt som är både välbyggd, bekväm och lätt att segla. Skeppare är Birgitta Silfverhielm, som är välmeriterad seglare och instruktör. Båten tar upp till sju gäster på dagseglingar och fem vid övernattning. Vi har även tillgång till ytterligare en Linjett 35, en Arcona 36, en Dufour 34 Performance och en Beneteau Oceanis 40. Vi har huvudsakligen kvinnliga skeppare/instruktörer på våra båtar.

Båtarnas hemmahamn är Askfatshamnen på Dalarö eller Nynäshamn. Härifrån kommer man direkt ut i den södra skärgården utan transportsträckor. Till Dalarö tar du dig med buss eller bil på 35-60 minuter från Stockholm.

Vi erbjuder allt från kortare seglingar på vardagkvällar som det går att anmäla sig till på kort varsel, till seglingar för grupper och familjer som kan pågå från några timmar till flera dygn med övernattning ombord.

Vind o Vatten startades 2005 och har som grundidé att arrangera seglingar efter kundens behov med fokus på mindre grupper, familjer och turister. Vi har numera gäster från hela världen.

Vi arbetar med ett brett nätverk där fler segelbåtar kan kopplas in efter behov.

Vi arrangerar seglingskurser som det går bra att anmäla sig till enskilt. Se närmare under Evenemang!

Varmt välkomna önskar Birgitta Silfverhielm – ägare, skeppare och instruktör.

Besök vår hemsida för mer information!

Kontaktinformation

Askfatshamnen, Askfatsvägen
Dalarö
Kontaktperson: Birgitta Silfverhielm
Telefon: 070-7432914
Bokning: 070-7432914

E-post: info@vindovatten.se
Hemsida: http://www.vindovatten.se/

Öppettider

Maj - oktober

Prisinformation

Vi arrangerar seglingar i prisklass från kvällssegling 995 kr/person till veckolånga seglingar med övernattning ombord.

Seglingskurser hos oss kostar från 5195 kr per person. Se mer info under respektive erbjudande!

Fakta

Om våra båtar:

Linjett 35, Arcona 36, Dufour 34 Performance och Beneteau Oceanis 40 är exmepel på båtar vi använder i vår verksamhet.  De är alla kvalitetsbåtar med en mycket hög standard. Detta är båtar som betraktas som verkligt goda seglare och ger den kräsne en upplevelse. Båtarna är också lätta att lära sig segla så även rena nybörjare är varmt välkomna. Alla får delta i seglingen.

Det går att vara maximalt sju ombord på varje båt under dagseglingar (10 på 40-fotaren) När vi gör längre seglingar övernattar ni i dubbel- eller enkelkojer ombord. På Linjetten finns en separat kabin med dubbelkoj och dessutom en salong med två bekväma fullängdskojer. På Beneteau Oceanis finns två separata kabiner med dubbelkojer, samt salong med en koj.

För att boka segling med oss, ta kontakt så kommer vi överens om tidpunkt och omfattning. Några exempel på våra seglingar hittar du under Erbjudanden.

 

 

 

Faciliteter

  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Seglarskola/uthyrning

Hitta hit