Vind o vatten Seglingsupplevelser och kurser, Dalarö

Dalarö, Haninge

Vind o Vatten erbjuder skeppar/instruktörsledd segling för enskilda, familjer och mindre grupper. Vi seglar i första hand en 35 fots (10.80 m) Linjett, en segelbåt som är både välbyggd, bekväm och lätt att segla. Skeppare är Birgitta Silfverhielm, som är välmeriterad seglare och instruktör. Båten tar upp till sju gäster på dagseglingar och fem vid övernattning. Vi har även en Arcona 36 med skeppare.

Båtarnas hemmahamn är Askfatshamnen på Dalarö. Härifrån kommer man direkt ut i den södra skärgården utan transportsträckor. Till Dalarö tar du dig med buss eller bil på 35-60 minuter från Stockholm.

Vi erbjuder allt från kortare seglingar på vardagkvällar som det går att anmäla sig till på kort varsel, till seglingar för grupper och familjer som kan pågå från några timmar till flera dygn med övernattning ombord.

Vind o Vatten startades 2005 och har som grundidé att arrangera seglingar efter kundens behov med fokus på mindre grupper, familjer och turister. Vi har numera gäster från hela världen.

Vi arbetar med ett brett nätverk där fler segelbåtar kan kopplas in efter behov. Genom vårt samarbete inom Stockholm Water Events kan vi erbjuda kombinerade upplevelser och events med t ex kajak, kitesurf och Stand up paddleboard.

Några gånger per år arrangerar vi seglingskurser som det går bra att anmäla sig till enskilt. Se närmare under Evenemang!

Varmt välkomna önskar Birgitta Silfverhielm – ägare, skeppare och instruktör.

Besök vår hemsida för mer information!

Kontaktinformation

Vind o vatten Segling, Dalarö
Askfatshamnen, Askfatsvägen
Dalarö
Kontaktperson: Birgitta Silfverhielm
Telefon: 070-7432914
Bokning: 070-7432914

Arrangör: Vind o Vatten Seglingsupplevelser och kurser

E-post: info@vindovatten.se
Hemsida: http://www.vindovatten.se/

Öppettider

1 maj - 31 oktober

Mer från Vind o vatten Seglingsupplevelser och kurser, Dalarö

Utbud

Fakta

Om våra båtar:

Både Linjett 35 "Esmeralda" och Arcona 36 "Evelina" är svenskbyggda kvalitetsbåtar med en mycket hög standard. Detta är båtar som betraktas som verkligt goda klassiska seglare och ger den kräsne en upplevelse. Båtarna är också lätta att lära sig segla så även rena nybörjare är varmt välkomna. Alla får delta i seglingen.

Det går att vara maximalt sju ombord på varje båt under dagseglingar. När vi gör längre seglingar övernattar ni i dubbel- eller enkelkojer ombord. På Linjetten finns två separata kabiner med dubbelkojer och dessutom en salong med två bekväma fullängdskojer. På Arconan finns tre separata kabiner med dubbelkojer.

För att boka segling med oss, ta kontakt så kommer vi överens om tidpunkt och omfattning. Några exempel på våra seglingar hittar du under Evenemang respektive Erbjudanden.

Faciliteter

Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Seglarskola/uthyrning

Hitta hit