Vind o Vatten Seglingsupplevelser och kurser

Dalarö, Haninge

Vind o Vatten erbjuder skeppar/instruktörsledd segling för enskilda, familjer och mindre grupper och företag. Vi seglar båtar i storleken 35-36 fot (omkring 11 meter) Båtarna tar upp till sju gäster på dagseglingar och fem vid övernattning. Våra båtar är bland annat av märket Linjett 35, Arcona 36 och Beason 36. Vi har huvudsakligen kvinnliga skeppare/instruktörer på våra båtar.

Våra seglingar utgår ofta från Askfatshamnen på Dalarö men även andra utgångshamnar kan förekomma. Från hamnen kommer vi direkt ut i skärgården utan transportsträckor. Till Dalarö tar du dig med buss eller bil på 35-60 minuter från Stockholm.

Vi erbjuder seglingar för grupper och familjer som kan pågå från några timmar till flera dygn med övernattning ombord. På grund av Covid-19 har vi dock för närvarnade vissa restriktioner när det gäller övernattning.

Vi håller också seglingskurser för vuxna på våra båtar. Det finns schemalagda kurser där du kan boka en plats ombord på steg 1-3.  Alternativt kan du boka en privat kurs på en av våra båtar eller så kommer en av våra instruktörer till din egen båt för coaching.

Vind o Vatten startades 2005 och har som grundidé att arrangera seglingar efter kundens behov med fokus på mindre grupper, familjer och turister. Vi har numera gäster från hela världen. Vi är professionella instruktörer så deltagarna på våra "njutningsseglingar" är välkomna att segla aktivt med oss under trygg handledning.

På våra årliga schemalagda seglingskurser steg 1-3  går det bra att boka en plats ombord. I övrigt gäller att man hyr hela båten med skeppare för sitt eget äventyr eller privata kurs.

Varmt välkomna önskar Birgitta Silfverhielm – ägare, skeppare och instruktör.

Besök vår hemsida för mer information!

Kontaktinformation

Nämdövägen 5
137 71 Dalarö
Telefon: 070-7432914

Arrangör: Vind o Vatten Seglingsupplevelser och kurser

E-post: info@vindovatten.se
Hemsida: http://www.vindovatten.se/

Öppettider

Maj - oktober

Prisinformation

Seglingsturer finns i prisklass från 1250 kr/person. En tredagars seglingskurs kostar 5995 kr per person. Coaching ombord på din egen båt kostar 3000 kr för fyra timmar och inkluderar 2 personer. Läs mer under respektive erbjudande!

Sociala medier


Instagram

Fakta

Om våra båtar:

Linjett 35, Arcona 36 och Beason 36 är exempel på båtar vi använder i vår verksamhet.  De är alla kvalitetsbåtar med en hög standard. Detta är båtar som betraktas som verkligt goda seglare och ger den kräsne en upplevelse. Båtarna är också lätta att lära sig segla så även rena nybörjare är varmt välkomna. Alla får delta i seglingen.

Det går att vara maximalt sju ombord på varje båt under dagseglingar. När vi gör längre seglingar övernattar ni i dubbel- eller enkelkojer ombord. På Linjetten finns en separat kabin med dubbelkoj och dessutom en salong med två bekväma fullängdskojer. På grund av läget med Covid-19 har vi för närvarande särskilda restriktioner när det gäller övernattning.

Vi har även tillgång till en 50 fots Beneteau som vanligen utgår från Vaxholm. Den båten tar maximalt 10 personer på dagseglingar.

För att boka segling med oss, ta kontakt så kommer vi överens om tidpunkt och omfattning. Inom kort (2022) kommer det finnas möjlighet att boka våra seglingar via ett bokningssystem. 

Några exempel på våra seglingar hittar du under Erbjudanden.

 

 

 

Hitta hit